Digiloikka tehtävä kiireessäkin älykkäästi ja turvallisesti


”M-Files rankattiin Nucleus Researchin Technology Value Matrix -raportissa maailman johtavaksi tiedonhallintaratkaisun toimittajaksi”, iloitsevat Miika Mäkitalo ja Tommi Leino.

Yksi tiedonhallinnan tärkeimmistä kysymyksistä on, mihin kaikkeen organisaatiossa käytössä olevat ratkaisut taipuvat ja miten käyttäjäystävällisiä ja turvallisia ne ovat. 

Monessa yrityksessä on herätty pohtimaan, millaisia uusia mahdollisuuksia älykäs tiedonhallinta avaisi liiketoiminnalle, kun yhä useampia toimintoja on tehtävä lisääntyvässä määrin etäyhteyksin. Osa yrityksistä yrittää edelleen selvitä tietoon pääsyn ja tiedonsiirron haasteista, jopa tietoturvan vaarantumisen uhalla. 

”Viimeisimmän ja oikean tiedon etsimiseen eri järjestelmistä ja tietovarastoista tuhrataan edelleen hurjasti aikaa. Oma lukunsa on sitten hallittu pääsy dokumentteihin etänä sekä tiedon siirtäminen. Me M-Filesilla olemme kampittaneet nämä haasteet älykkäällä, skaalautuvalla tiedonhallintaratkaisulla, joka on kaiken lisäksi helppokäyttöinen”, sanoo johtaja Juha Saarela. Hänen työhistoriansa käsittää mm. ohjelmisto- ja projektiliiketoiminnan vetämistä sekä tuotekehityksen johtamista. 

Yksi ikkuna kaikkeen tiedonhallintaan 

M-Filesilla on ymmärretty tärkein seikka: silloinkin, kun organisaatiolle kyetään kehittämään todella monipuolinen tiedonhallintaratkaisu, oleellista on sen käytettävyys. Kukaan meistä ei halua tuhlata työpäivästä aikaansa oikeiden dokumenttien etsimiseen. 

”Loppukäyttäjät ovat nykyisin vaativia eikä kivikautisia ratkaisuja haluta enää käyttää. Pahimmillaan se turhauttaa niin, että koko työn tekemisen ilo katoaa, puhumattakaan tehokkuudesta tai kalliista virheistä”, konkretisoi M-Filesin myyntijohtaja Tommi Leino. 

Työskentelipä sitten läsnä tai etänä, yksi ikkuna kaikkeen tiedonhallintaan tekee työskentelystä tehokkaampaa, nopeampaa ja älykkäämpää. 

Nopeammin parempiin päätöksiin 

Helppo dokumenttien hallinta on oleellinen osa tehokasta liiketoimintaa. Järjestelmän tulee lisäksi olla niin älykäs, että se ennaltaehkäisee inhimillisiä virheitä. ”Työntekijöiden pitää pystyä keskittymään ydintehtäväänsä, jotta organisaatio kykenee mahdollisimman laadukkaaseen toimintaan. Yhdenkin vanhan tarjouspohjan käyttäminen asiakkaalle lähetetyssä tarjouksessa voi tulla todella kalliiksi”, Saarela muistuttaa. 

”Loppukäyttäjätyytyväisyys on menestyksen avain”, Leino summaa. 

M-Files – maailman älykkäimmät tietoturva-asetukset maailman parhaassa tiedonhallintaratkaisussa 

Gartner, Forrester ja Nucleus Research ovat nimenneet M-Filesin yhdeksi maailman innovatiivisimmista teknologiayrityksistä. Viime vuonna M-Files sai Euroopan investointipankin innovaatiopalkinnon visionäärisestä lähestymistavasta tiedonhallintaan. 

M-Files rankattiin Nucleus Researchin Technology Value Matrix -raportissa heinäkuussa 2020 maailman johtavaksi tiedonhallintaratkaisun toimittajaksi saaden erityismaininnan mm. liiketoimintakriittisten dokumenttien helposta löydettävyydestä sekä pilvipalveluiden yhteyksien luotettavuudesta. Asiakasprojekteissa on päästy jopa neljän kuukauden takaisinmaksuaikaan sekä 380 % ROI-lukuihin. 

M-Files Online on älykkään tiedonhallinnan ohjelmistoratkaisu; sama ohjelmistolisenssi mahdollistaa käyttöönoton pilvessä, paikallisesti tai näiden yhdistelmänä asiakkaan tarpeen mukaan. SOC 2-, ISO 9001-, ISO 27001- ja SÄHKE2 -sertifioitu ratkaisu integroi eri tietojärjestelmät yhteen ilman tietojen siirtämistä. 

 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes Talous ja johtaminen