Projektilogistiikan asiantuntija poistaa asiakkaan kuljetushuolet


Deugro on saksalaislähtöinen logistiikka-alan perheyhtiö, joka tarjoaa globaalisti kattavaa, paikallisesti palvelevaa ja vahvalla teknisellä osaamisella toteutettua projektilogistiikkaa henkilökohtaisella otteella. deugro on erikoistunut raskaisiin tai muihin erikoiskuljetuksiin, jotka vaativat jotain muuta kuin standardoituja ratkaisuja.

”Me keskitymme asiakkaiden tarpeiden tunnistamiseen, ja sitä kautta voimme räätälöidä projektilogistiikan palvelumme heidän tarpeisiinsa”, deugro Scandinavian toimitusjohtaja Matias Setälä kertoo.

Deugron Matias Setälä valottaa erikoislogistiikassa menestymisen edellytyksiä.

Deugro tarjoaa luotettavia, matalariskisiä ja korkealaatuisia projektilogistiikan ratkaisuja, jotka ovat asiakkaille kokonaistaloudellisesti kannattavimpia vaihtoehtoja. ”Onnistumisemme todisteena ovat pitkät asiakassuhteet sekä PK- että suuryritysten segmenteissä.”

Henkilökohtaista avaimet käteen -palvelua

Deugro on huolitsijana erikoistunut pääomaintensiivisiin ja raskaisiin kuljetuksiin, ja yrityksellä on tunnustettua osaamista avaimet käteen -palveluista ja laajamittaisista hankkeista. Kun kuljetuksesta on sovittu, deugrolta nimitetään asiakkaalle henkilökohtainen projektipäällikkö, joka on asiakkaan suuntaan kaikki langat käsissään pitävä kontaktihenkilö koko projektiin ja sen monipolviseen alihankintaverkostoon.

”Me suunnittelemme, toteutamme ja valvomme kokonaisuutta asiakkaittemme puolesta varmistaen sovitun lopputuloksen toteutumisen. Tarjoamme logistiikan integroitua kokonaisratkaisua, joka poistaa huolet asiakkaalta.”

Deugro on tunnettu vahvasta teknisestä osaamisestaan ja palveluihin kuuluu konserniyhtiö dteq:n tuottama haastavien kuljetusten insinöörisuunnittelu aina kiinnitys-, nosto- ja kuljetuslaskelmista optimaalisten reittien tutkimiseen ja kuljetuskaluston valintaan.

Deugro on oman lippunsa alla läsnä yli 40 maassa eli käytännössä kaikissa Suomen päävientimaissa, minkä lisäksi kumppaniverkosto on globaalisti kattava. ”Me varmistamme, että asiakkaamme voivat nauttia parhaista mahdollisista logistisista ratkaisuista”, Setälä summaa.

www.deugro.com/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kuljetus ja Logistiikka