CWT:ltä digitaaliset palvelut niin liikematkustajalle kuin matkahallintoon


Tämän päivän liikematkustajilla on hyvin selkeä näkemys siitä, millainen varauskokemuksen tulee olla. Liikematkojen varaamisen tulee olla yhtä helppoa kuin vapaa-ajan matkojen: kaikki tulee olla saatavilla aina, juuri nyt.

”Liikematkustajan tarpeisiin on tehty CWT:ssä mittavia investointeja, kärkenä myCWT –sivusto ja -mobiilisovellus varausmahdollisuuksineen,” kertoo CWT:n Pohjoismaiden myynnistä vastaava johtaja Jari Oinonen.

”myCWT on ladatuin liikematka-sovellus ja sen käyttäjätyytyväisyys on huippuluokkaa. Suomessakin se löytyy jo yli 35 000 matkustajan älylaitteesta. Mobiilisovelluksesta voi jo varata hotelleja ja pian myös lentoja. Tänä syksynä myCWT:hen tulivat myös matkustajan reittikohtaiset viestit mahdollisista poikkeustilanteista.” 

Hotellit kattavasta valikoimasta helpommin kuin koskaan – ja parhaaseen hintaan!

RoomIt by CWT innovoi ensiluokkaisia ratkaisuja hotellipalveluihin ja on laajentanut CWT:n maailmanlaajuista hotellitarjontaa merkittävästi. Tällä hetkellä CWT:n kautta on varattavissa noin 800 000 hotellia, ja RoomIT Rates -ohjelma tarjoaa erittäin kilpailukykyiset hinnat kaikkialla maailmassa. Hotellitarjonta kattaa perinteisten jakelukanavien ohella myös Booking.comin ja Expedian vaihtoehdot.

  Jatkuvasti kehittyvillä järjestelmillään CWT haluaa tarjota täyden hyödyn niin matkustusasioista vastaaville päättäjille kuin matkustajille. Hyvä sisältö on tärkeää, mutta vähintään yhtä tärkeää on se, että sisältö on myös helposti käytettävissä, missä ja milloin tahansa. – Yrityksen kannalta tämä vähentää ohivarauksia ja parantaa matkustussäännön noudattamista, Oinonen muistuttaa.

CWT on liikematkatoimistosi kaikkialla maailmassa.

CWT:n asiakkaat täyttävät yli 260 Boeing 787 –lentokonetta ja noin 100 000 hotellihuonetta vuoden jokaisena päivänä. Lisäksi järjestämme 105 eri tapahtumaa tai kokousta päivittäin. Toimimme noin 150 maassa.

https://accounts.mycwt.com/idp/SSO.saml2

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Yrityspalvelut