Cramo on tarkka vuokrakumppani


Täyden palvelun rakennuskonevuokraamo Cramo tekee työmaan arjen pyörittämisestä helppoa ja vaivatonta. Sen verkkopalvelu ja sovellus ovat aina avoinna vuokraukseen, palautukseen ja kaluston hallinnointiin. 

Cramosta tuli viime vuonna osa eurooppalaista Boels Rental -yhtiötä. Ison kansainvälisen perheyhtiön osana sillä on nyt leveämmät hartiat tarjota yhä parempia palveluja. 

”Yrityskaupan myötä olemme uudistaneet asiakaslupauksemme. Haluamme entistä voimakkaammin helpottaa ja yksinkertaistaa työmaan arkea, jotta asiakkaalle jää aikaa keskittyä omaan yritystoimintaan”, markkinointipäällikkö Kaisa Tiira-Vahala kuvailee. 

Cramo lupaa olevansa helposti tavoitettavissa. Sen verkkopalvelu ja sovellus ovat avoinna vuorokauden ympäri. Sama koskee yrityksen maksutonta päivystysnumeroa. Siihen vastataan mihin kellonaikaan tahansa viikon jokaisena päivänä. 

Täsmällinen ja toimiva 

Cramo on tänä vuonna investoinut paljon uuteen, moderniin vuokrakalustoon. Tarjonta on kattavaa aina työmaatiloista porakoneisiin. Koneet tarkistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen ennen uudelle vuokraajalle toimittamista. Jos kone ei kaikesta huolimatta toimi, se korvataan neljän tunnin sisällä veloituksetta. 

”Olemme täsmällisiä. Kaluston ja palvelujen toimitusaika pitää aina. Jos et voi käyttää meiltä vuokraamaasi konetta suunnitellulla tavalla myöhästymisen tai puutteellisen toimituksen vuoksi, saat jopa viikon ilmaista vuokra-aikaa.” 

Laitteiden vuokraus ja palautus on helppoa myös verkosta. Verkkopalvelu löytyy osoitteesta cramo.fi ja appi sovelluskaupasta nimellä Cramo. 

”Verkkopalvelussa voi klikkailla vaikka uppopumpun vuokrauksen ja palautuksen, ja kuljetusliike tuo ja vie laitteen. Sen avulla näkee kätevästi vuokratut tuotteet, ja se myös muistuttaa palauttamaan tarvikkeet, joita ei enää tarvita työmaalla”, Tiira-Vahala kertoo. 

Kattavasta laitevalikoimasta löytyy myös peruskalusto, joka on aina saatavilla kaikissa Cramon vuokraamoissa työaikana kello 7–16. Listaus löytyy Cramon nettisivuilta. 

Verkossa laitteiden varaaminen sujuu kätevästi vuokraamojen aukioloaikojen ulkopuolellakin. 

Palveluja saadakseen voi myös soittaa suoraan vuokraamoon tai omalle myyjälle. 

”Asiakkaamme arvostavat henkilökohtaista palvelua. Tämän takia pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle asiakkaalle oman myyjän, jonka kanssa asiat voi hoitaa sujuvasti”, Pirkanmaan aluepäällikkö Vesa Pohjankunnas kertoo. 

Cramo-Koulusta turvallisuutta 

Cramo haluaa lisätä rakennusalan turvallisuutta ja järjestää asiakkailleen räätälöityjä koulutuksia. Koulutusta voi saada esimerkiksi henkilönostimien ja muiden koneiden ja laitteiden käyttöön, pölynhallintaan ja putoamissuojausten käyttöön. 

”Työmailla voi tapahtua mitä tahansa, kun työskennellään korkealla ja käytetään erilaisia koneita. Me Cramolla haluamme kantaa kortemme kekoon tarjoamalla laadukkaita turvallisuuskoulutuksia, joilla asiakkaamme saavat parannettua turvallisuutta työmaillaan”, Cramo-Koulun myyntipäällikkö Virpi Paavola sanoo. 

Laitteiden käyttöön liittyvä ajankohtainen tietotaito tuo työhön tehokkuutta. Kouluttautumisessa onkin kyse myös tuottavuudesta. Kun osaa valita oikean koneen oikeaan kohteeseen ja hyödyntää sen ominaisuuksia, työ sujuu nopeasti ja tehokkaasti. 

Cramo Finland 

  • Liikevaihto 94,2 milj. euroa (2020) 
  • Vuokraamoverkostossa n. 50 vuokraamoa 
  • Työntekijöitä 430 
  • 17 000 asiakasta rakentamisen ja muun teollisuuden aloilta sekä julkiselta sektorilta 

Tutustu tarkemmin: www.cramo.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä pirkanmaa