Coworking -tilat tarjoavat tasapainoa etätyön tuomaan muutokseen


Coworking-hubeissa kaikesta oleellisesta on huolehdittu jo valmiiksi, ja MOWin tiloihin on ilo tulla viettämään parempaa maanantaita. Asiakkaiden käytössä ovat vastaanottopalvelut, IT-tuki, nopeat nettiyhteydet, laadukkaat pienpaahtimokahvit ja tietysti popcornit.

Puhelinkopit takaavat rauhan keskusteluille ja rentoutumisellekin on omat keitaansa. Tiloista ja asiakkaiden viihtyvyydestä pitää huolta oma henkilökunta. 

Helppous on siis yksi MOWin valteista. Tilat ovat edustavat ja niissä voi keskittyä täysillä työn tekemiseen. Viihtyisä, moderni ja vastuullinen työympäristö tukee siellä toimivien yritysten brändiarvoa. Tiloihin on huoletonta kutsua vierailulle myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, kun voi olla varma, että kaikki toimii. 

Lisäksi kaipuu uusien tuttavuuksien tekemiseen ja yhteisöllisyyteen on kasvanut erityisesti näin etätyöaikana. Coworking-hubit toimivat hyvänä vastapainona ja tarjoavat luontevan mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin, sekä verkostoitua ja sparrailla myös yritysten välillä. MOWin tiloissa on aina järjestetty bisnestä boostaavia tapahtumia kuin myös vapaamuotoisempiakin aktiviteetteja kuten joogaa ja peli-iltoja. Jatkossa tapahtumat ottavat huomioon erityisesti turvallisuuden ja tarjontaan tulee myös hybriditilaisuuksia. 

Monilla on kaipuu ihmisten pariin, joten tilat, joissa on huomioitu hygienia- ja turvallisuussuositukset ovat ehdottomasti kokeilun arvoisia mahdollisuuksia tasapainottamaan etätyötä. 

MOW COWORKING

  • MOW Mothership of Work sijaitsee Helsingin Punavuoressa osoitteessa Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki 
  • MOW Supernova sijaitsee kauppakeskus Ratinan yhteydessä osoitteessa Ratinankuja 1, 33100 Tampere 
  • Molemmissa coworking-hubeissa on saatavilla erikokoisia työhuoneita sekä avotiloissa olevia työpisteitä. Kuka tahansa voi tulla työskentelemään tiloihin myös päiväpassilla. 
  • MOWeissa on tarjolla perinteisten neuvotteluhuoneiden lisäksi rentoja ja inspiroivia kokous- ja workshoptiloja sekä helposti muokattavia projektityöskentely- ja tapahtumatiloja. 
  • Tutustu tarkemmin MOW coworking-tiloihin ja palveluihin osoitteessa 

    www.mow.fi 

Jaa tämä artikkeli


Business NOW