Turvallista etätyöskentelyä Contour Designin tuotteilla


Maailman johtava ergonomisten tietokonetarvikkeiden valmistaja Contour Design on ajan hermolla – ja tarjoaa ergonomiaratkaisut myös liikkuvan työn tekijöille.

”Meidän tärkein tavoitteemme on auttaa ennaltaehkäisemään päätetyöskentelyyn liittyvien vammojen ja sairauspäivien syntymistä”, Contour Designin Key Account Manager Matti Eskelinen kertoo.

Yrityksen palkitut ja erilaisiin tarpeisiin räätälöidyt RollerMouse -hiiret auttavat korjaamaan työasentoa, ja Balance Keyboard -näppäimistöllä kädet pysyvät tiiviisti työalueella.

”Kun käyttäjän ja näppäimistön väliin sijoittuvaa hiirtä hallitaan ohjaustangolla, työasento säilyy hartioiden leveydellä”, Joonas Ruuskanen näyttää.

Hän kiittelee Pohjoismaita, joissa työhyvinvointiin liittyvät asiat on alettu ottaa tosissaan. ”Ruotsissa ollaan vielä valveutuneempia kuin meillä, mutta kyllä Suomessakin arvostetaan sitä, että esimerkiksi meidän perussetin saa edullisemmin kuin mitä yksi sairauspoissaolopäivä maksaa työnantajalle kaikkinensa.”

Parhaimmillaan työergonomia tarkoittaa laadukkaita ja suorituskykyisiä laitteita, työasentojen vaihtelua ja joustavuutta. Ergonomiaa ei pidä laiminlyödä myöskään toimiston ulkopuolella, minkä vuoksi Contour Design on tuonut markkinoille langattoman Travel Kitin.

Matti Eskelinen avaa suojapussin, josta löytyy niin rannetuella varustettu RollerMouse -hiiri, näppäimistö kuin läppäriteline, jonka avulla kannettavan tietokoneen saa nostettua ihanteelliselle työskentelyetäisyydelle silmien korkeudelle, ”Matkasetti toimii ensikerrasta lähtien kytke ja käytä -periaatteella, Eskelinen kiittelee.”

Contour Designin tuotteilla on Suomessa yli kaksisataa jälleenmyyjää. ”Suoraan meiltä voi myös tilata tuotteitamme kahdeksi viikoksi ilmaiseen koekäyttöön.”

Lisätietoa ja tilaukset: www.contourdesign.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä