Luotettava ja monipuolinen rekrytoinnin kumppani


Palvelemme asiakkaitamme vuosittain parinsadan avainhenkilön rekrytoinnin ja lähes tuhannen vuokratun työntekijän kautta, Clickin aluejohtaja Heikki Huotari aloittaa. ”Jokainen rekrytointi on asiakkaallemme liiketoiminnan kannalta tärkeä ja jopa oleellinen. Haluammekin paneutua jokaiseen toimeksiantoon huolellisesti ja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.”

”Yritykset miettivät yhä enenevässä määrin, mitä on järkevää tehdä itse ja missä kannattaa käyttää ulkopuolista asiantuntija-apua. Useimmissa yrityksissä rekrytointeja tehdään satunnaisesti, jolloin tehtäväalueeseen ei muodostu vahvaa rutiinia. Me teemme rekrytointeja työksemme, kaiken aikaa”, Huotari painottaa.

”Avainhenkilöiden palkkaamisessa kyse on merkittävästä investoinnista tulevaisuuteen ja onnistunut rekrytointi onkin avain yrityksen kasvuun. Parasta onkin ollut, kun olemme saaneet olla mukana todistamassa asiakasyritystemme menestystä.”

”Meillä jokainen rekrytointitilanne käsitellään yhtenevin periaattein asiakkaan koosta riippumatta”, Huotari toteaa. Palvelemmekin mielellämme yrityksiä niiden koosta riippumatta, pienimmistä yrityksistä pörssiyrityksiin.

”Positiivinen vire taloudessa on jatkunut ja monilla aloilla on haasteita löytää sopivia työntekijöitä. Avoimien tehtävien ja työmahdollisuuksien saaminen oikeiden työnhakijoiden tietoisuuteen edellyttää kokonaisvaltaista toimintatapaa. Haasteena on myös tavoittaa työntekijät, jotka eivät aktiivisesti etsi uusia haasteita. Näihin peruskysymyksiin meiltä löytyy valmiit ja aktiivisessa käytössä olevat keinot”, Huotari painottaa.

”Vahvan asiantuntemuksen ja rutiinin lisäksi ulkopuolinen yhteistyökumppani pystyy tarjoamaan mm. ajansäästöä. Ulkoistamalla rekrytoinnin, asiakas pystyy keskittymään omaan liiketoimintaansa yhteistyökumppanin hoitaessa rekrytointia taustalla. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme saa meistä luotettavan ja pitkäaikaisen yhteistyökumppanin, jolta saa apua laajemminkin henkilöstöä koskevissa kysymyksissä”, Heikki Huotari päättää.

www.click-hp.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä