Näin valitset juuri sinulle sopivan grillin


Clas Ohlsonin myymälöissä ja verkkokaupassa on grillejä kaikkiin tarpeisiin. Isoja kaasugrillejä ja hiiligrillejä, joilla ruokit koko suvun, perinteisiä pallogrillejä, sähkögrillejä sekä pienempiä kannettavia grillejä, jotka voit ottaa mukaan piknikille. Tiettyjä grillejä ei tämän vuoden jälkeen ole kuitenkaan lainkaan valikoimassa – nimittäin kertakäyttögrillejä.

”Kertakäyttögrilli on tuote, joka lisää roskaamista, se ei ole resurssitehokas ja se päätyy valitettavan usein sekajätteisiin kierrättämisen sijaan. Tästä syystä olemme päättäneet poistaa tuotteen valikoimastamme tämän vuoden aikana. Keskitymme jatkossa niiden sijasta kannettaviin grilleihin, ja tuomme myyntiin useita uutuuksia jo nyt kevään aikana”, kertoo Nina Cronehag, Clas Ohlsonin Business Leader.

Clas Ohlsonin valikoimasta poistetaan tämän vuoden aikana myös muoviset kertakäyttöaterimet, joten ympäristön ystävä voi pakata piknikille tai puistoon kannettavan grillin lisäksi myös puiset aterimet ja ympäristömerkityt servetit sekä kertakäyttölautaset ja -mukit. Ja sitten vain nauttimaan herkullisesta grillatusta ruoasta hyvässä seurassa!

Kaasu- vai hiiligrilli?

Kaasugrilli on paras valinta, jos ruoan tulee valmistua nopeasti ja haluat tehdä grillaamisesta hieman yksinkertaisempaa. Moni ammattilainen kuitenkin suosii hiiligrilliä, jolla voi käyttää erilaisia grillaustekniikoita ja jolla saa parhaan grillauslämmön sekä ruokaan herkullisen savun maun. Myös kannettavissa grilleissä on valittavana niin kaasu- kuin hiiligrillejä.

Sähkögrilli on monen suosikki

Sähkögrilli sopii erityisesti pienelle terassille tai parvekkeelle. Se on turvallinen valinta, sillä sytytysnesteet, hiilet ja kaasun voi unohtaa – tarvitset vain pistorasian ja tietenkin tarpeeksi grillattavia herkkuja.

Grillihiilet vai briketit?

Hiilillä saat grillin nopeammin käyttövalmiiksi, mutta briketeillä lämpö on tasaisempi ja kestää pidempään. Molempia löytyy Clas Ohlsonin valikoimasta ja molemmilla on FSC-merkintä, joka kertoo vastuullisesta metsänhoidosta. Muista myös grillisytytin, jonka avulla sytytät grillin turvallisesti ilman sytytysnesteitä. Grillisytytin sytyttää nopeasti briketit ja hiilet ja takaa tasaisen ja nopean hiilloksen.

Clas Ohlsonin koko grillivalikoima osoitteesta www.clasohlson.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Mökkeily