Citywork tuottaa tehoa henkilöstö- ja ulkoistuspalveluihin


Citywork auttaa sloganinsa mukaisesti asiakkaitaan ja työntekijöitään menestymään. Citywork on reaktiivinen, nopea ja luotettava kumppani logistiikka-alan henkilöstövuokrauksessa sekä logistiikkatoimintojen ulkoistamisessa.

Johtavat kansainväliset ja kotimaiset kuljetus- ja logistiikkayhtiöt käyttävät Cityworkiä ja tuntevat palvelun hyödyt ja sujuvuuden.

Optimoinnin avulla tehokkuutta ja säästöjä

Turussa toimiva operaatiokeskus suunnittelee asiakkaan kanssa viikkoa tai kahta aikaisemmin työvoimatarpeen ja toteuttaa sen oikea-aikaisesti. Viimeisimmät optimoinnit voidaan tehdä jopa 12 tuntia ennen työvuoron aloitusta.

”Tilanteen mukainen, optimaalinen henkilöstömäärä säästää aina rahaa. Tunnemme asiakkaiden tarpeet ennakkoon, joten työntekijäpoolista löytyy riittävästi tekijöitä. Tarvittaessa myös koulutamme esimerkiksi terminaali- ja varastotyöntekijöitä”, Cityworkin toimitusjohtaja Ville Kulmala kertoo.

Citywork on tehostanut logistiikkasektorin henkilöstön saatavuutta kumppanuuksien avulla erityisesti oppilaitoksien kanssa. Yritys hoitaa resursointipalvelussaan henkilöstövuokrauksen lisäksi asiakkaan työnjohdollisia tehtäviä sekä resurssisuunnittelua. Jos toiminnot on kokonaisuudessaan ulkoistettu Cityworkille, on kokonaistyönjohdon vastuu Cityworkilla ja hinnoittelu perustuu yleensä suoritteisiin.

Nopeaa ja tarvelähtöistä henkilöstöpalvelua

Automaattisten sähköisten järjestelmien avulla toimiston resurssikoordinaattorit voivat huolehtia kymmenien henkilöstövuokrauskohteiden työvoiman riittävyydestä.

”Yleensä kohteessa on myös oma työnjohtajamme, joka osallistuu työhön, pitää yllä kovaa tekemisen meininkiä sekä hyvää tiedonkulkua asiakkaan järjestelmistä omiin järjestelmiimme. Resursointipalvelu on erittäin nykyaikainen, kustannustehokas ja vaivaton tapa pitää yllä optimoitua henkilöstömäärää”, Kulmala esittelee.

Henkilöstövuokrauspalvelujen hankinta voi asiakkaasta tuntua hankalalta ja raskaalta. Citywork kuitenkin helpottaa hankintaa merkittävästi digitaalisella on-demand-tilauskanavalla. Kun palkkaus tehdään tarvelähtöisesti, se on kustannustehokasta.

Citywork toimii valtakunnallisesti ja kiinteät toimipaikat ovat Helsinki, Tampere, Vaasa, Oulu ja Seinäjoki. Yrityksellä on 500 palkansaajaa, ja liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa.

Lisätietoja: www.citywork.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kuljetus ja Logistiikka