Uuden ajan koulutuskonserni


Uuden ajan koulutuskonserni, Careeria, syntyi 1.1.2019 kahden vahvan itäuusmaalaisen koulutuksen järjestäjän, Edupolin ja Point Collegen, yhdistyessä. Careeria vastaa työelämän muuttuviin tarpeisiin tarjoten ratkaisuja yksilöille, työyhteisöille ja kokonaisille organisaatioille. Keskiössä ovat asiakkaat, opiskelijat ja yritysten henkilöstö. Ennakointi on keskeisessä osassa, ja Careerian n. 400 asiantuntijan organisaatio palvelee tarjoamalla jatkuvasti uusia ratkaisuja tulevaisuuden Suomen työelämän tarpeisiin.

“Päämäärämme on tarjota kunkin asiakkaan tai organisaation tilanteeseen sopiva toteutus. Vaihtoehdot ammatilliseen kehittymiseen ja työyhteisöjen kehittämiseen ovat monipuoliset: lähiopetus, työn ohessa opiskelu, ajasta ja paikasta riippumattoman verkko-opiskelu sekä kokonaisille työyhteisöille muotoillut ratkaisut. Intohimonamme on luoda osaamista, elinvoimaa ja yrittäjyyttä yhdessä uudistuvan työelämän kanssa”, Careerian toimitusjohtaja Sari Gustafsson kertoo.

Careerian tutkintovalikoimaan kuuluu yli 80 eri alan perus-, ammattija erikoisammattitutkintoa ja opiskelijamäärä on yhteensä n. 11 000 vuodessa. Careeria kouluttaa nuoria, aikuisia ja työyhteisöjä. Kolmikielisessä koulutuskonsernissa kansainvälistytään sekä kotimaassa että ulkomailla. Toimipisteet ovat Helsingissä, Vantaalla, Porvoossa, Keravalla ja Askolassa. Liikevaihto on n. 35 miljoonaa euroa. “Näiden lukujen valossa olemme Suomen merkittävimpiä alueellisia koulutuksen järjestäjiä”, Sari Gustafsson sanoo.

www.careeria.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kehittyvä Suomi