Canonin kokoustilakonseptit piristävät liiketoimintaasi


”Räätälöimme yritysten AV-ratkaisut ja -palvelut aina asiakaskohtaisesti. Yritykset hyötyvät käyttäjäystävällisistä ja helposti monistettavista, konseptoiduista esitystekniikan ratkaisuistamme”, AV-ratkaisujen asiantuntija Heikki Lappalainen kertoo.

Kaikki Canonin digitaaliset työkalut palvelevat käyttäjiä niin, että nämä voivat keskittyä itse asiaan välineiden sijaan. ”Kun kokouksissa on hyvä olla, eikä laitteiden toimivuutta tarvitse jännittää, ideat pulppuilevat ja tulos paranee”, Heikki Lappalainen tietää.

Suomalaiset ovat teknologian suhteen erittäin vaativa kohderyhmä. Canon Oy:n viimeisin yritysasiakkaille teetättämä asiakastyytyväisyyskysely kertoo tuotekehityksen ja palvelukonseptoinnin onnistumisesta: peräti 96 prosenttia asiakkaista ilmoittaa, että he voisivat suositella Canonin ratkaisuja myös muille.

Canonin ratkaisuvalikoimaan kuuluu niin kokous- ja luentotiloihin kuin auditorioihinkin suunniteltuja konsepteja. ”Asiakkaat keskittävät mielellään hankintansa. Me tarjoamme ratkaisuja koko kuvan elinkaarella aina kuvaushetkestä tallennukseen sekä skannaukseen ja livestriimaukseen asti.”

Lappalaisen mukaan monet yritysasiakkaat ovat kiinnostuneita ulkoistamaan kokoustilojen ylläpidon Canonille. ”Palvelukonseptiimme kuuluu ylläpidon lisäksi myös trendien seuraaminen sekä asiakkaidemme kokoustilaympäristöjen kehittäminen. Tarjoamme elämyksellisyyttä sekä uusia innovaatioita.”

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, joka tarjoaa tulostuksen-, dokumentin- ja informaationhallinnan sekä liiketoiminnan kehittämisen ja ulkoistusliiketoiminnan asiantuntijapalveluita. Canon on myös ammattitulostamisen ratkaisujen edelläkävijä, jonka toiminta perustuu markkinoiden parhaaseen teknologiaan, sertifioituun palveluntuotantoon sekä jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

Lue lisää Canonin Esitystekniikan ratkaisuista:
www.canon.fi/kokoustilakonseptit.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä