Bring – logistiikan vihreä edelläkävijä


Bring tarjoaa logistiikkaratkaisuja sekä vastaa yritysten moninaisiin kuljetustarpeisiin erityisesti Pohjoismaissa. Norjalainen Bring tarjoaa logistiikkaratkaisuja niin pienille kuin suurillekin yrityksille kaikkialla Pohjoismaissa aina verkkokauppalogistiikasta lääkekuljetuksiin.

– Tunnemme Pohjoismaiset markkinat läpikotaisin, sillä olemme toimineet pitkään täällä ja teemme jatkuvasti markkinatutkimusta. Myös asiakkailtamme saamamme palaute kertoo meille paljon siitä, miten voimme parhaalla mahdollisella tavalla kehittää palveluitamme, Bring Finlandin myyntipäällikkö Toni Mustonen toteaa.

Bring vastaa myös asiakkaidensa kansainvälisiin kuljetustarpeisiin, joiden päätepiste on Pohjoismaissa. Laatu ja luotettavuus edellä kuljetuspalveluyritysten kilpailussa palvelun laadulla ja luotettavuudella on iso rooli. Samalla pitää katsoa kustannusten perään. Holtarin mukaan Bring on onnistunut pitämään kustannuksensa kurissa prosessejaan hiomalla ja samalla huolehtinut palveluidensa laadusta.

Yleistrendi on se, että asiakkaamme haluavat täsmällisiä ja ennustettavia kuljetuksia kilpailukykyiseen hintaan, kertoo Bring Finlandin toimitusjohtaja Jyrki Holtari. Sopivia ratkaisuja löytyy kaikille asiakkaille, ovat he sitten luomassa aivan uutta liiketoimintaa Pohjolassa tai kasvattamassa volyymeitaan olemassa olevalla markkinalla. Luotettavuudesta kertoo myös se, että monet suuret kansainväliset kuljetusyhtiöt ovat valinneet sen pohjoismaiseksi kumppanikseen.– Muun muassa Norjassa suuri osa kuljetuksista päätyy lopulta meidän ketjuumme, Holtari sanoo.

Vientiyrityksillä on nyt mahdollisuus päästä lähemmäksi loppuasiakasta käyttämällä Bring Shelfless automaattivarastoja, joista toimitukset hoituvat jopa saman päivän aikana. Varastoja on nyt Tukholmassa ja Oslossa. Tanskan varasto aukeaa alkuvuodesta 2023”

Edelläkävijä ympäristöystävällisyydessä

Pohjoismaiden suurimpiin posti- ja logistiikkayrityksiin kuuluva Bring on yksi ympäristönäkökulmaa toiminnassaan vahvasti huomioiva yritys. Bringin jakeluverkosto Pohjoismaissa kattaa yli 7000 noutopistettä. Vuosien 2012–2021 välisenä aikana päästöt koko konsernissa ovat puolittuneet, vaikka toimitusten lähetysmäärät ovat samaan aikaan nousseet.

– Kaluston osalta olemme panostaneet biokaasulla, biodieselillä ja sähköllä toimiviin ajoneuvoihin. Sähkökalustoon siirrytään ensin loppujakelussa ja runkoliikenne seuraa perässä, kun tekniikka kehittyy. Näin voimme tarjota asiakkaille mahdollisimman vähäpäästöiset toimitukset kaupungeissa ja niiden välillä. Lisäksi tavoitteenamme on vähentää lajitteluterminaalien energian kulutusta huomattavasti ja laajentaa omaa sähköntuotantoa aurinkopaneeleja lisäämällä, kertoo Bring Express Suomi Oy:n toimitusjohtaja Jyrki Holtari.Hiilidioksidittomaan jakeluun halutaan Bringillä panostaa myös hyödyntämällä mahdollisuuksienmukaan vaihtoehtoisia kuljetusmuotoja, kuten rautatiekuljetuksia tai polkupyörälähettejä sekä vähentämällä turhia kilometrejä reittioptimoinnin avulla.

– Reittioptimointi tarkoittaa vähemmän kilometrejä ja siten myös vähemmän päästöjä. Samalla pyrimme saavuttamaan myös paremman tuottavuuden. Toimenpiteisiin lukeutuu esimerkiksi keskittyminen  yhteiskuormaukseen ja täyttöasteen lisäämiseen sekä kaupunkijakelussa että myös runkoliikenteessä, avaa Bringin myyntipäällikkö Toni Mustonen.

– Voimme hyvällä omallatunnolla todeta olevamme logistiikassa jopa Pohjoismainen vihreä edelläkävijä, minkä takia asiakkaiden kannattaa valita Bring lokistiikkakumppaniksi kilpailukykyisten ratkaisujen ja hyvän palvelun lisäksi, Jyrki Holtari kitetyttää ylpeänä.

https://www.bring.fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Business NOW