Mitä toimitilasi viestii yrityksestäsi ulkopuolisille?


”Moni yritys on tiloissa, jotka on rakennettu aivan muuhun käyttöön tai takavuosien tarpeisiin, jolloin ne eivät voi täysin tukea yrityksen liiketoimintaa. Viime vuosina esimerkiksi digitalisaatio on muuttanut työnteon tapoja niin tuotanto-, toimisto- kuin varastotöissä. Esimerkiksi joustavat työajat ja etätyö ovat vähentäneet tarpeita kiinteille työpisteille”, Jouko Pannula BRAND toimitiloista tietää.

BRAND toimitilat on suomalainen yksinomaan toimitiloihin keskittynyt rakennusliike. Se tarjoaa asiakkailleen kaiken yhdeltä luukulta; aina tontin hankinnan avustamisesta toimitilojen suunnitteluun, rakentamiseen ja brändäämiseen, kunnes kohde on valmis luovutettavaksi. Yritys tunnetaan brändättyjen toimitilojen luojana.

”Yhä edelleen rakennetaan paljon samaa perusharmaata teollisuusaluetta, jota yritykset pyrkivät kuumeisesti muokkaamaan tarpeisiinsa jälkikäteen. Meidän rakentamien kiinteistöjen keskiössä on puolestaan erinomaisen ensivaikutelman ja mielikuvan luominen.”

BRANDin visuaalinen suunnittelija luo kohteisiin myös brändin mukaisen sisustuksen ja julkisivun. ”Yrityksen ilmeeseen brändätyt toimitilat viestivät yrityksen elinvoimaisuudesta ja kasvusta ulkopuolelle. Näin yritys houkuttelee luoksensa uusia asiakkaita ja näyttäytyy houkuttelevana toimijana myös rekrytointimarkkinoilla”, Pannula valottaa.

”Moni yritys on tiloissa, jotka on rakennettu aivan muuhun käyttöön tai takavuosien tarpeisiin, jolloin ne eivät voi täysin tukea yrityksen liiketoimintaa.”

Nopeasti takaisin itsensä maksava investointi

Uusien toimitilojen rakentaminen on tietenkin suuri investointi yrityksille, mutta se on yhtä lailla myös suuri mahdollisuus. Pannulan kokemuksen mukaan uusiin tiloihin siirtymisen yhteydessä tilan tarve vähenee, kun erilaisten tilojen kokoa ja määrää voidaan optimoida olemassa olevien tarpeiden perusteella.

”Vanhoissa toimitiloissa on usein paljon kantavia rakenteita ja epäkäytännöllisiä tilajakoja, joita harvoin voi muuttaa. Me taas voimme räätälöidä tilat täysin tarpeita vastaaviksi. Uudet toimitilat parantavat myös työssä viihtymistä ja työhyvinvointia, kun esimerkiksi ilmanvaihto pelaa halutulla tavalla. Nykytekniikalla myös käyttökustannuksissa saavutetaan merkittävää säästöä verrattuna vanhoihin kiinteistöihin.”

Oma mallisto mahdollistaa nopean, kustannustehokkaan ja laadukkaan toteutuksen

Kustannustehokkaan, nopeasti valmistuvan, mutta yhtäältä laadukkaan ja yksilöllisen lopputuloksen mahdollistaa BRAND toimitilojen hiottu konsepti.

”Rakentamisemme perustuu parinkymmenen kohteen mallistoomme. Jokainen kohde kuitenkin räätälöidään yksilöllisiin tarpeisiin ja kustannustasoon sopivaksi. Lopputuloksena syntyy halutun brändi-ilmeen ja toiminnallisuudet toteuttava, ja kilpailijoistaan edukseen erottuva toimitila yrityksellesi.”

Asiakkaiden näkökulmasta uusiin toimitiloihin vaihtaminen on tehty todella vaivattomaksi: ”Yhteydenoton jälkeen aloitamme projektin suunnittelupalaverilla, missä kartoitamme asiakkaiden tarpeita suunnitelmien pohjaksi. Seuraavaan tapaamiseen tuotamme jo toteutussuunnitelman, jonka hyväksymisen yhteydessä me voimme jo luvata lopullisen valmistumispäivän ja hinnan”, Pannula summaa.

Uudet ja näyttävät toimitilat antavat positiivisen viestin yrityksen elinvoimaisuudesta.

www.brandtoimitilat.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä