BPI-Chempump Oy on teollisuuden pumppu- ja kiinnitystarvikealan palveleva asiantuntija


Teollisuuden pumppuja ja kiinnitystarvikkeita maahantuova BPI-Chempump Oy viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhliaan. Perheyrityksen menestys perustuu tiiviiseen yhteistyöhön valmistajien kanssa, ratkaisukeskeiseen asiakaspalveluun ja kattavaan tuotevalikoimaan. 

”Meillä on todella pitkä historia suhteessa niin asiakkaisiin kuin valmistajiin. Nyt meillä on kuitenkin meneillään murroshetki, kun isäni jäi eläkkeelle ja minä jatkan yritystä”, kertoo toimitusjohtaja Mikko Pihlflyckt. 

Pitkäaikaiset kumppanuudet ovat yksi yrityksen menestystekijöistä. Pihlflycktin mukaan tärkeää on kuitenkin luoda nyt suhteita asiakkaisiin ja valmistajiin. 

Yrityksen toimiala on kilpailtu ja haastava. Pienen yrityksenä joustavuus, nopea reagointi ja ongelmanratkaisutaidot auttavat menestymään kilpailun keskellä. Palvelu halutaan pitää henkilökohtaisena ja byrokratiaa vältetään. 

”Menemme asiakkaan tarve edellä. Emme tyrmää asiakkaan ajatuksia tai ainoastaan totea, että tiettyä tuotetta ei ole tarjolla. Etsimme aidosti ratkaisua”, Pihlflyckt kuvailee. 

Saatavuus ja nopeus korostuvat 

Alalla tuotteiden nopea saatavuus on asiakkaille kriittistä. BPI-Chempump vastaa tähän hyvällä varastotilanteella ja pikaisilla toimituksilla. 

”Varsinkin kiinnitystarvikepuolella näkee, että jos meillä ei ole tarjota puuttuvaa komponenttia, menee asiakas välittömästi kilpailijalle. Meidän pitää olla hereillä koko ajan ja pitää yllä kattavaa varastoa”, Pihlflyckt toteaa. 

Yritys kasvatti tuotevalikoimaa juuri ennen koronan tuomia mullistuksia. Tulevaisuudessa ei olekaan tarpeen lisätä tuotteiden määrää, vaan löytää tuotteille uusia asiakkaita ja sitä kautta kasvua. 

”Tällä hetkellä voi sanoa, että valikoimamme kattaa suurimman osan asiakkaiden pumppaustarpeista. Meihin voi rohkeasti ottaa yhteyttä, niin perehdymme toiveisiin ja mietimme parhaat ratkaisut”, Pihlflyckt lopettaa.

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi