Boco IP mukana yritysten tuote- ja palveluinnovaatioissa lähes sata vuotta


Boco IP on immateriaalioikeuksien suojaamiseen erikoistunut kasvava ja menestyksekäs helsinkiläinen patenttitoimisto. Kansainvälisesti palkittu toimisto on auttanut yrityksiä tuhansissa innovaatioratkaisuissa lähes sadan vuoden ajan. Boco IP auttaa maailmanlaajuisesti niin isoja kuin pieniäkin asiakkaita sekä kotimaassa että ulkomailla. 

Boco IP on palkittu Suomen parhaana patenttitoimistona kahdessa merkittävässä kansainvälisessä tutkimuksessa useana vuonna. 

Boco IP:n kotimarkkina on Eurooppa. Yrityksen asiamiehet ovat valtuutettuja toimimaan niin Euroopan patenttivirastossa EPO:ssa kuin myös Euroopan tavaramerkkivirastossa EUIPO:ssa. Boco IP:n menestys perustuu laajaan asiakas- ja kumppaniverkostoon sekä parhaisiin alan asiantuntijoihin. 

Alan parhaat asiantuntijat luovat erinomaisen asiakaskokemuksen 

Patenttitoimisto Boco IP on kehittänyt jatkuvasti omaa liiketoimintaansa ja yrityksen arkea. Kaiken asiakastoiminnan perusta ovat tyytyväinen henkilökunta, ja sen hyväksi on tehty vuosien aikana paljon työtä. 

”Siitä ei myöskään tingitä, sillä uskomme vahvasti, että tyytyväinen henkilökunta tuottaa parhaan asiakaskokemuksen”, toimitusjohtaja Karri Leskinen kertoo. 

Johtamisen perustana ovat yrityksen arvot, sillä itseohjautuvassa organisaatiossa tulee yrityksellä olla yhteinen suunta kirkkaana, jotta päätöksenteko voidaan antaa yksilöille.

Leskisen mukaan Boco IP on hyvin poikkeuksellinen toimija omalla alallaan, sillä yrityksessä ei ole nimettyjä lähiesimiehiä ja tiimit tekevät ratkaisuja itsenäisesti. Tämän lisäksi Boco IP panostaa vuorovaikutukseen, koska luottamusta ei voi olla ilman avointa viestintää. 

Tunnettu hyvä työyhteisö tuottaa lisäarvoa asiakkaalle 

Keräämällä alan parhaat asiantuntijat ja rakentamalla pitkäjänteisesti hyvää yrityskulttuuria Boco IP on tullut tunnetuksi alallaan. Tunnettu ja innostunut työyhteisö tuottaa erityisesti lisäarvoa asiakkaalle, sillä kommunikaatio on avointa ja päätöksenteko nopeaa. Aikaa ei kulu byrokratiaan. 

Äärimmilleen viety hyvä johtaminen ja -yrityskulttuuri on ollut Boco IP:n menestyksen takana vuosikymmeniä. Tasokas osaaminen on huomattu laajasti, tästä kertoo muun muassa neljän bocolaisen nimeäminen Markkinaoikeuden sivutoimisiksi asiantuntijajäseniksi vuonna 2020. 

Lisäksi Boco IP:n hallituksen puheenjohtaja valittiin ainoana suomalaisena patenttiasiamiehenä TOP 250 Women in IP 2020 -listalle. Nämä ovat osoituksena siitä laadusta, mitä Boco IP tuottaa asiakkailleen. 

bocoip.com

 

Jaa tämä artikkeli


Bisnes Talous ja johtaminen