TERVEELLISTÄ RUOKAA NOPEASTI JA HELPOSTI


Hyvinvointi, terveellinen syöminen ja raakaruoka ovat nyt pinnalla eivätkä syyttä. Ruoka on merkittävä tekijä jaksamisen, fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin sekä painonhallinnan taustalla. Arjen kiireessä tulee kuitenkin helposti sorruttua vähemmän terveellisiin vaihtoehtoihin.

Ajanpuutteeseen helppo ratkaisu on Blendtecin power blender. Se pystyy paljon enempään kuin tavallinen blenderi. Se korvaa käytännössä esimerkiksi monitoimikoneen, sauvasekoittimen, jäätelökoneen, kahvimyllyn ja mehulingon.

”Blendtecillä valmistuvat niin sosekeitot, smoothiet, jäätelöt kuin taikinatkin ja sillä onnistuu myös kahvin jauhaminen ja pähkinävoin teko”, myyntijohtaja Riikka Löfgren havainnollistaa.

Blendtecin teho perustuu moottoriin, jossa mallista riippuen on 3-3,8 hevosvoimaa. Tylpät terät ovat 80 prosenttia paksummat kuin tavallisessa blenderissä, jolloin ne ovat myös kymmenen kertaa kestävämmät. Blendtecissä on hyvin vähän irrotettavia osia ja esimerkiksi terät on kiinnitetty kulhoon kiinni. Näin laite on turvallinen ja helppo puhdistaa.

”RUOKAA EI YLIKÄSITELLÄ TAI YLIKUUMENNETA, JOLLOIN KAIKKI RAVINTOAINEET OVAT TALLESSA.”

”Osat ovat karkaistua terästä, joten ne kestävät väännön. Kulho taas on viisikulmainen, jolloin se pakottaa ruuan takaisin teriin”, Löfgren kertoo.

Esimerkiksi sosekeittoa valmistettaessa ainekset voi heittää raakana ja kokonaisena kannuun, ja noin 50-asteinen keitto on valmis kolmessa minuutissa. Jos ruuasta halutaan lämpimämpää, blenderiä pyöritetään vain kauemmin, sillä lämmitys perustuu kitkaan.

”Blendtecillä ruokaa ei ylikäsitellä tai ylikuumenneta, jolloin kaikki ravintoaineet ovat tallessa. Laite vähentää myös ruokahävikkiä, kun kasvikset voi hyödyntää kokonaan”, Löfgren muistuttaa.

Blendtecin blendereistä on useita eri malleja, joissa suurimpana erona on valmiiden ohjelmien määrä, rungon materiaali ja teho. Kalleimmassa mallissa on myös äänieristys, jolloin muun perheen ei tarvitse herätä aamusmoothien tekoon. Äänieristetyssä mallissa takuu on 10 vuotta, muissa kahdeksan.

”Nämä on tarkoitettu oikeasti työtä varten, ei vain keittiön kaunistukseksi. Laite on luotu kestämään, jolloin koko ajan ei tarvitse ostaa uutta. Se on myös ekologista.”

blendtec.com

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli