Bentley siirtyy kohti ympäristöystävällisempää yksilöllisyyttä


Bentleyn ajoneuvot rakennetaan käsityönä Englannin Crewessa. Jo-kainen ajoneuvo on tinkimättömän käsityön, laadukkaiden materiaa-lien ja viimeisimmän teknologian sinfoniaa aina korirakenteista ver-hoilun saumoihin saakka. Uuden kehitysohjelmansa ansiosta Bentley voi tarjota ympäristötietoisille asiakkailleen uusia ylellisyyden ulottu-vuuksia. 

Bentley investoi lähes 3 miljardia euroa tulevia täyssähköisiä Bentley-luksusautoja valmistavaan ”Dream Factory” -tehtaaseen, joka on keskittynyt ympäristövaikutusten pienentämiseen. Tuotanto on ollut hiilineutraalia jo vuodesta 2019, mutta tavoitteena on ympäristöneutraali toiminta vuoteen 2030 mennessä. ”Koko ketju alihankkijoista meihin jälleenmyyjiin on huomioitu kehityssuunnitelmissa.

Maailma muuttuu ja Bentley haluaa toimia etujoukoissa ympäristövaikutusten minimoinnissa. Vahvistamme rooliamme myös paikallisesti kestävän luksustason liikkumisen kärkiyrityksenä”, kertoo Bentley Suomen johtaja Jyri Brunou. Bentleyn kestävän liiketoimintamallin visio myös tehostaa yksilöllisten autojen valmistamista huippuluokan 3D-teknologian avulla. ”Bentley on omien komponenttien valmistuksessa alan kärjessä. Menetelmän tärkeimpiä etuja on sen tehokkuus ja tuotannon yksinkertaistuminen”, jatkaa Bentleyn tuotannosta vastaava johtaja Peter Bosch. 

Bentley tunnetaan yksilöllisyydestään. Kehitystyö mahdollistaa tehokkaammat ja ympäristöystävällisemmät tuotantoproses-sit sekä tehostaa entistäkin yksilöllisempien asiakastoiveiden huomioimisen tuotannossa. 

3D-teknologialla on suuri merkitys myös työntekijöille, koska sillä kyetään valmistamaan edistyksellisiä, tuotantoa sujuvoittavia työkaluja. ”Teknologia merkitsee meille valtavaa potentiaalia ja se näkyy parempana kykynä räätälöidä osia ja automallejamme asiakkaidemme toiveiden mukaan. Ja sehän tekee Bentleystä Bentleyn”, Bosch kertoo ylpeänä. 

Tutustu: suomi.bentleymotors.com

Jaa tämä artikkeli


Menestyksen Tekijät