BEAMEX MENESTYY KALIBROINNIN HUIPPUOSAAMISELLA


Beamex Oy Ab on suomalainen perheyritys, joka on alallaan maailman parhaita – ellei jopa paras. Lähes koko liikevaihto tulee yli sataan maahan toteutetusta viennistä. Sinunkin tulevaisuutesi voi olla kalibroinnissa, huipputärkeässä työssä, jonka tekeminen Beamexilla on myös mukavaa. 

Beamex Oy Ab on täysin suomalainen perheyritys, mutta sillä on kansainvälinen työyhteisö, joka osaltaan auttaa parantamaan maailmaa. Beamex on täyden palvelun kalibrointijärjestelmiä erilaisille teollisuusympäristöjen yritysasiakkaille tuottava perheyritys, jossa työntekijöistä pidetään huolta. ”Olemme sopivan pieni yritys, jossa jokaisesta työntekijästä huolehditaan, ja samalla riittävän iso yritys toimiaksemme menestyksekkäästi kansainvälisillä markkinoilla”, kiteyttää Tina Ademola. 

KALIBROINNIN YKKÖNEN MEILLÄ JA MAAILMALLA 

Turvallinen ja kestävä tulevaisuus on riippuvainen tarkoista mittauksista. Päivittäisten toimintojemme taustalla on kalibroinnin avulla luotua varmuutta, olipa sitten kyseessä ruoan ostaminen, autolla ajaminen, lääkkeen ottaminen tai valojen sammuttaminen. Toisin sanoen kalibroinnilla varmistetaan, että yhteiskunnan eri tasojen erilaiset toiminnot ovat mahdollisimman turvallisia ja mahdollisimman hyvin ennustettavissa. 

Kalibrointia tarvitaan mitä erilaisimmilla aloilla – ja Beamex on aivan alan huippuyritys: se suunnittelee ja valmistaa itse mittalaitteensa ja on sertifioinut järjestelmänsä ja tuotteensa. Tärkein sana, joka kuvaa Beamexin toimintaa onkin tarkkuus. Muita kuvaavia termejä ovat pitkäjänteisyys, auttamisen halu ja luottamus. 

SITOUTUMINEN JA TYÖNTEKIJÖIDEN KUUNTELEMINEN 

”Ennen kaikkea tätä työtä teemme me ihmiset yhdessä. Meillä jokaisen työntekijän hyvinvoinnista huolehditaan, ja jokaisella on aidosti mahdollisuus vaikuttaa toimintaan ja sen kehittämiseen säännöllisissä keskusteluissa. Yhtä lailla kaikille pyritään luomaan selkeät mahdollisuudet edetä urallaan. Meillä voi loistaa niin koti- kuin ulkomailla”, sanoo Petteri Juola. ”Meillä löytyy useita talon sisäisiä uralla etenemistarinoita ja kannustamme jatko-opintoihin”, Tina täydentää. 

”Olemme jo maailman parhaita alallamme, mutta tästäkin voi vielä parantaa. Iso osa menestyksestämme perustuu yrityksessämme vallitsevalle avoimelle kulttuurille, hyvälle yhteishengelle ja yhdessä tekemiselle. Tämä kaikki heijastuu myös kumppaneihimme ja asiakkaisiimme. Meihin voi luottaa, ja me luotamme työntekijöihimme, mikä mahdollistaa mm. etätyön tekemisen. Meillä työnteko on lisäksi hauskaa, se on kirjattu yhdeksi arvoistamme”, Petteri jatkaa. 

TEAM BEAMEX 

Vapaa-ajan tiimi Team Beamex ideoi vierailuja, kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä erilaisia juhlia työntekijöille. ”Tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on tärkeä. Tuemme työntekijöittemme hyvinvointia osallistumalla mm. urheilu- ja kulttuuriharrastusten kustannuksiin. Töihin pitää olla mukava tulla tunteella ´apua saa ja sitä on helppo pyytää´”, kertoo Jan-Anders Broo ja lisää: ”Perheemme on isompi kuin ydinperhe.”  

Beamex kasvaa hallitusti ja tarvitsee eri alojen osaajia. Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus www.beamex.com 

Jaa tämä artikkeli


Kiinnostavimmat työnantajat