Back on Track – tutkittua hyvinvointia myös lemmikille


Back on Track® -tuotteet ovat tieteellisesti testattuja, infrapunavaikutteisesta
mineraalikankaasta valmistettuja hoitotuotteita, asusteita ja vaatteita.
Aluksi niitä valmistettiin ihmisille, sitten hevosille ja koirille – koska kaikki
perheenjäsenet ansaitsevat hyvinvointilisää. Nyt onkin juuri sopiva aika
hankkia koirallesi laadukas ja terveyttä edistävä ulkoilutakki.

Syyskolotusta, loukkaantuneita jäseniä, ikäkulumia tai rasitusvammoja? Back on Track® -tuotteet ovat lääkärin valvonnassa kehitetty, terveyttä edistävästä kankaasta valmistettuja vaatteita ja asusteita, jotka helpottavat kaiken ikäisten ja kokoisten aktiiviliikkujien menoa – sekä ennen kaikkea suorituksesta palautumista.

Eläinlääkärien suosittelemia

Tuotteita suosittelee yhä useampi eläinlääkäri, sillä infrapunavaikutteisen mineraalikankaan teho on pystytty tieteellisin tutkimuksin todistamaan. Lemmikkien omistajat huomaavat positiiviset vaikutukset kotona, joten positiivinen viesti näistä terveyttä edistävistä tuotteista on alkanut jo levitä.

Ruotsalaisen lääkärin pääomistuksessa oleva laatubrändi Back on Track® on kasvattanut myös maailmanlaajuisen jälleenmyyjäverkoston. Suomessa pääkallopaikka on Hämeenlinnassa, ja maassamme toimii kattava jälleenmyyjäverkosto ihmis-koira ja hevostuotteille sekä maahantuoja kotisvu ja verkkokauppa.

Jokasääntakki, toppatakki, fleecetakki, sadetakki…

Suomen Back on Track®-toiminnoista vastaava Krista Virtanen on ilokseen huomannut hyvinvointia välittävien tuotteiden kysynnän lisääntyneen. ”Erityisesti koirien ulkoilutakit ovat jälleen näin alkusyksystä olleet kysyttyjä. Kuten nettisivuiltamme huomaa, takkimallistomme onkin erittäin laaja: siitä löytyy sopivia kaikenkokoisille ja -häntäisille koirille”, hän kertoo ja lisää: ”Mikä parasta, kankaat myös heijastavat kehon omaa lämpöä infrapunamuodossa eläimen ja ihmisen hyödyksi.”

Krista on saanut hyvää palautetta kaikenlaisten koirien omistajilta. Erityisesti agilityssa, veneilyssä, metsästyksessä, vartioinnissa tai muussa ihmisen avustuksessa käytettävät koirat ahkeroivat usein myös erittäin haastavissa sääolosuhteissa.

”Back on Track® -tuotteet ovat enemmän kuin vaate. Ne hoitavat kehoa pitkäaaltoisen infrapunasäteilyn ansiosta syvältä, ikään kuin avaruuspeiton tavoin. Mineraalipartikkelit avaamat hyvin mm.  hermopinkeitä”, Krista kertoo.

Olipa rakas lemmikkikoirasi sitten iäkäs kotikoira tai aktiiviurheilija, Back on Track®- tuotteiden positiiviset vaikutukset hyödyttävät niitä. ”Uutta tuotetta on hyvä alkuun käyttää muutamana päivänä viikossa tai 2-4 tuntia kerrallaan, jolloin vaikutukseen tottuu. Akuuttina, lääkehoitoa tukevana apuna tuotteita käytetään kuuriluontoisesti”, Krista opastaa.

Moni meistä taitaakin nyt tietää, mitä koiralleen hankkii viimeistään joululahjaksi.

backontrack.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli