Hiusmuotoilun juhlaa kotona


Huippuammattilaisen työkalupakista löytyy luottotuotteita, joilla sujuu hiustenlaitto myös kotona. Babylissin uutuuksissa on inspiroivia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja kaikille eri hiustyypeille ja tuotteiden toimivuus, nopeus ja helppous nostavat kotihiusmuotoilunkin aivan uudelle tasolle.

Riia Koivisto


B
abyliss on kulkenut mukana hiusstylisti ja meikkaaja Riia Koiviston yli 20 vuotta kestäneen uran alkuajoista asti. Pääasiassa hän tekee lehti- ja mainoskuvauksia, mutta aikaa riittää myös omille kampausasiakkaille FAB-liikkeessään. Riia on ehtinyt testata uudet tuotteet ja on erittäin tyytyväinen. ”Babyliss on luottomerkkini ja Babylissin lämpörullat ovat kestosuosikkini.”

Lämpörullat eivät koskaan petä

”Fööni, suoristusrauta, kiharrin ja tarrarullat, ne ihan vanhanaikaiset tarrarullat”, hymyilee Riia vastatessaan, kysymykseen mitä löytyy aina laukusta kuvauskeikalle lähdettäessä.

Babylissin lämpörullat ovat Riian ehdoton suosikki. Hän ei aio luopua yli 15 vuotta vanhoista rullistaan, vaikka sai juuri uudetkin käyttöönsä. Sekä uusissa että vanhoissa on parasta hänen mielestään samettinen pinta, joka tekee kiharasta kauniin sileän. Lisäksi niihin on helppo kierittää hius ympärille.

Riia valmistautuu kuvauksiin hyvin. Jos mahdollista hän etsii mallin tai julkkiksen kuvan selvittääkseen ”minkälaisen tukan” hän saa laitettavakseen. Tarpeesta riippuen extroina lähtee mukaan lämpörullat, piippari, harjakiharrin ja erimallisia muotoilurautoja.

”Minulle rullat ovat isossa asemassa, varsinkin lämpörullat, ja vaikka välillä teen pohjaa isolla piipparilla, niin jotenkin aina palaan lämpörulliin. Ne eivät koskaan petä ja ovat kampauksissa tajuttoman hyvä pohja”, toteaa Riia.

Fööni on tärkein

”Kaikilla pitäisi olla fööni, sanoo Riia, ja laitteessa pitäisi olla myös kylmäpuhallus. Kun on föönannut lämpimällä, niin sen jälkeen kylmäpuhallus sulkee hiussuomut ja tekee pinnasta kiiltävän ja sileämmän. Ja föönaaminen aina hiuksista ylhäältä alaspäin, silloin ne hiussuomut pysyvät kiinni ja lopputulos on viimeistellympi. Kun taas vastakarvaan föönaaminen tuottaa pörröisen lopputuloksen”, muistuttaa Riia.

Kokeile luovasti ja rohkeasti

Kiharoita voi tehdä erikokoisia ja mallisia eri välineillä ja Creative-sarjan monipuolisella muotoiluraudalla voi joko suoristaa tai kihartaa. Muutenkin on hyvä vaih

della lämpötuotteita. Babylissin Creative-ilmakihartimissa löytyy useita vaihtopäitä ja -harjoja joilla saa vaihtelevuutta kampaukseen.

”Välillä harjakihartimella voi vain silottaa pintaa ja se antaa myös paljon volyymia hiuksille”, neuvoo Riia.

Ja aina ei tarvitse käsitellä koko tukkaa, joskus riittää pari veikeää kiharatikulla pyöräytettyä suortuvaakin.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Hiukset