Teknisiä vempaimia riittää markkinoilla. Näin on myös silloin, kun lähdetään nykyaikaistamaan yrityksen tai oppilaitoksen esitys- ja kokoustamistekniikkaa.

”Oleellista on, että yritykselle osataan toteuttaa oikeantyyppinen, juuri heidän tarpeisiinsa sopiva räätälöity ratkaisu”, Avion Interactiven kehityspäällikkö Eero Martikainen korostaa.

Helppokäyttöisyys a ja o

TRUTOUCH X Collaboration Hub (Newline) on helppokäyttöinen, integroitu esitys- ja kokoustekninen järjestelmä. Voit käyttää tuttuja ohjelmistoja ilman uuden opettelua ja jakaa palaverimuistiot nopeasti eteenpäin. Näytön koot: 65”, 75” ja 86”
Cynap Core (WolfVision) on useilla kansainvälisillä palkinnoilla palkittu langattoman kuvansiirron järjestelmä. Se on helppokäyttöinen, tukee kaikkia langattoman kuvansiirron protokollia ja on luokkansa tietoturvallisin ratkaisu.

”Kokous tai esitys saa lisää painoarvoa, kun se sujuu ilman teknologian kanssa tuskailua”, lisää toimitusjohtaja Niko Romanainen. Avionilla lähdetään siitä, että asiakkaan ei tarvitse opetella uusia käyttöjärjestelmiä tai ohjelmia eikä linkitellä useita laitteita toisiinsa.

”TRUTOUCH X Collaboration Hubissa kaikki toiminnot on sisäänrakennettu ja käyttö on yksinkertaista ja helppoa kuten Windowsin tai Macin tuttuja työkaluja käytettäessä. Tätä kautta saadaan tehokkuutta sekä poistettua teknisiä ongelmia eli merkittäviä säästöjä yrityksille”, Eero konkretisoi. ”Toinen lukunsa on neuvottelutilan ”johtoviidakot” ja muut kuvansiirron ongelmat. Cynap Core -järjestelmä mahdollistaa helpon ja laadukkaan langattoman kuvansiirron kaikilta laitteilta, tietoturvaa unohtamatta.”

Moderni imago ja interaktiivi-suuden optimointi

Nykyaikana myös imagolliset seikat painavat puntarissa. ”Mikäli haluaa antaa kuvan edelläkävijäorganisaatiosta, modernin, langattomasti toimivan teknologian hyödyntäminen kuuluu arkeen ja tuo uskottavuutta sidosryhmille”, Niko lisää.

”Interaktiivisuus sinällään on nykyarkea. Kaikissa kokouksissa ja tilaisuuksissa syntyy muistiinpanoja. Ne kannattaa tallentaa ja jakaa sähköisesti reaaliajassa osallistujille. Näin poistuu myös lojumaan jääneiden fläppitaulujen tietoturvariski”, Eero painottaa.

VIRTUAALIKOKOUKSESSA:

  • Hyödynnä kokouksen aikana
    näytön jakoa
  • Käytä haluamiasi tuttuja
    ohjelmistoja
  • Tallenna ”fläppitauluasiat” sähköiseen muistiin ja jaa ne heti
  • Kirjaa päätökset ja tehtävänjaot ja jaa ne heti: ei tarvitse odotella kokousmuistiota
  • Säästät matka-ajan ja pienennät hiilijalanjälkeä
  • Newline TRUTOUCH X Collaboration Hubilla voit jakaa sisältöjä, ääntä ja videota samanaikaisesti yhden integroidun järjestelmän avulla – jota on kaiken lisäksi helppo käyttää

Avion Interactive Oy

Avionilla on pitkä ja vankka kokemus yritysten ja oppilaitosten AV-ratkaisuista. Tuotteet ja ratkaisut on saatavana asiantuntijaorganisaatioiden kautta ympäri maan.

www.avioninteractive.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Toimitilat