Avant-pienkuormaajalla omakotitalon, mökin tai pihan työt sujuvat kätevästi


Kotimaiset, avainlipun ansainneet Avant-kuormaajat ja niihin liitettävät työlaitteet helpottavat montaa arkista urakkaa. Laajan Avant-vuokraamoverkoston avulla kodinlaittajan on helppoa saada pienkuormaaja käyttöönsä. 

Avantit on alun perin kehitetty maatalouden tarpeisiin, mutta yhtä lailla eri alojen yritykset kuin yksityiset ovat huomanneet pienkuormaajien sopivuuden moneen. 

”Erilaisia työlaitteita, joita pienkuormaajilla voi käyttää on yli 200”, kertoo yrityksen myyntipäällikkö Matias Meriluoto. Avanteja käytetäänkin nykyään maatalouden lisäksi paljon viherrakentamisessa, kiinteistönhoidossa, rakennus- ja purkutyömailla. 

Yksityiselle mökin tai omakotitalon omistajallekin pienkuormaaja voi olla fiksu valinta. 

”Moni käyttää pienkuormaaja metsätöissä tai pihan hoidossa”, Meriluoto kertoo. Tyypillisiä käyttökohteita ovat esimerkiksi yleiset puutarhan kunnostustyöt. 

”Pienkuormaajan ja oikean laitteen avulla saa esimerkiksi jyrsittyä kannot tai kaivettua suuremmat kukkapenkit. Uutta nurmea perustettaessa sen avulla saa esimerkiksi jyrsittyä uudelle nurmelle hyvän pohjan. Avant toimii luonnollisesti myös ruohonleikkurina.” 

Moni vuokraa tai ostaa Avantin kaivinkoneeksi, mutta on monia töitä, joiden helpottamiseen sitä ei välttämättä osata harkita. 

”Esimeriksi klapikone säästää selkää ja aikaa. Kannon jyrsimisenkin voi koneen avulla tehdä itse, kun yleensä siihen on hankittu ulkopuolista apua”, Meriluoto kuvailee.

Helppokäyttöinen ja kannattava sijoitus 

Avantin peruskäytön oppii nopeasti ja helposti. 

”Vartissa tai puolessa tunnissa osaa jo käyttää konetta”, Meriluoto kertoo. Koneen käyttö ei myöskään vaadi mitään erityistä; riittää, että näkee ratin yli. Meriluoto korostaa, että vuokraamoketju mahdollistaakin sen, että ihmiset voivat tehdä töitä nyt itse. 

”Vuokraamoilta löytyy myös hyvä valikoima työlaitteita eri tarpeisiin”. 

Avantin pienkuormaajat ovat myös hyvä, arvonsa säilyttävä sijoitus. 

”Talonrakennusvaiheessa voi olla taloudellisesti järkevää hankkia oma kone, jotta se on käytössä kaikissa projektin aikaisissa töissä. Halutessaan sen voi myydä eteenpäin talon valmistuttua”, Meriluoto toteaa. 

Etsi lähin vuokraamo osoitteesta avantrent.fi 

Jaa tämä artikkeli


Piha ja puutarha