Avain Asunnot tarjoaa monipuolisia asumisen vaihtoehtoja Pirkanmaan alueella


Asumisoikeus- ja vuokra-asuntoja tarjoava Avain Asunnot kasvaa vahvasti Pirkanmaalla. Yrityksen tavoitteena on luoda asukkaille heidän tarpeitaan vastaavia, hyvälaatuisia asuntoja sekä palvella joustavasti. 

Avain Asuntojen myynti- ja asiakaspalvelupäällikkö Ruut Vesenterä kertoo, että yrityksen on tarkoitus ottaa yhä vahvempi markkina-asema Pirkanmaalla. 

– Olemme vielä tuore, mutta kasvava, tulokas täällä. Etsimme jatkuvasti uusia tontteja ja haluamme rakentaa alueelle lisää hyvätasoisia asuntoja. 

Avain pyrkii luomaan monipuolista asumista, jossa erilaisten asumismuotojen välillä vaihtaminen on sujuvaa. Myös asukkaiden väliselle yhteisöllisyydelle halutaan tarjota hyvät puitteet. 

Tästä hyvänä esimerkkinä on Tampereen Tesomassa sijaitseva kohde, jossa samassa kokonaisuudessa on sekä vuokra- ja asumisoikeuskohteet että palvelutalo. 

– Asukkaat osaavat arvostaa tätä. Moni ikääntyvä kokee turvallisena sen, että naapurissa on palvelutalo, jonne voi tarvittaessa siirtyä. Meillä asunnon vaihtaminen eri kohteiden ja asumismuotojen välillä tehdäänkin mahdollisimman helpoksi, Vesenterä korostaa. 

Uusia alueita ja kätevää asumista 

Aivan palvelujen naapurissa sijaitseva, viime vuonna valmistunut Tesoman kohde tarjoaa monipuolisten asumismuotojen lisäksi paljon viihtyvyyttä lisääviä elementtejä. Siitä onkin Vesenterän mukaan tullut todella toivottu asuinpaikka. 

– Yhteisöllisyyteen on panostettu. Sisäpihalla on pihasauna ja istutuslaatikoita asukkaiden viljelyksiä varten. Asukkaat voivat myös vuokrata erilaisia tiloja esimerkiksi juhlia varten sekä vierashuonetta kyläileville sukulaisille tai ystäville. 

Avain Yhtiöitä kiinnostaa myös kehittyvät alueet. Näistä yksi on Tampereen Vuores, jonne on valmistunut ensimmäinen kohde jo vuonna 2015. Lisäksi vastikään valmistuneisiin kohteisiin kuuluvat Pirkkalassa sijaitsevat asumisoikeus- ja vuokratalot. 

– Siellä asumisoikeusasunnoista osa on hieman erikoisempia loft-tyyppisiä, kaksikerroksisia asuntoja, Vesenterä mainitsee. 

Uusia kohteitakin on valmistumassa useampia. Kangasalalle rakentuu rivitalokohde, jonka pienissä yksityiskohdissa näkyvät alueen uniikit kaavamääräykset. Jokaisen asunnon pihaan tulee esimerkiksi hedelmäpuu tai marjapensas. Lisäksi Kangasalalle ja Nokialle on valmistumassa vuokra-asuntoja. 

Viimeisimpänä myyntiin on saatu aso-kohde Hervannassa. Vesenterän mukaan myös Hervanta on kiinnostavasti kehittyvä alue, jonne toiveena olisi rakentaa jatkossa lisää. 

Asiakaspalvelu auttaa kaikessa asumiseen liittyvässä 

Avain saa erityisen hyvää palautetta asiakaspalvelustaan, jossa panostetaan kuuntelevaan otteeseen. Asiakkaita autetaan oikean kodin etsimisessä ja kaikissa asunnonvaihtoon liittyvissä koukeroissa. 

– Moni sanoo, että haluaa asunnon nimenomaan Avaimelta jo palvelunkin takia, Vesenterä mainitsee. 

Tampereella palvelu on nyt parantunut entisestään, kun toimistolle on saatu lisää henkilökuntaa. Vesenterä kehottaakin ottamaan yhteyttä matalalla kynnyksellä. 

– Meiltä saa kysyä aina ihan kaikesta asumiseen liittyvästä, tulla käymään toimistolla tai soittaa, hän summaa. 

Avain Yhtiöt on suomalainen konserni, joka on erikoistunut asuntojen ja asumisen palvelujen tuottamiseen, rakennuttamiseen sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Konsernin omistuksessa on 10 000 Avain Asuntoa ja se työllistää yli 200 ammattilaista. 

Tavoitteena on tarjota turvallista, monipuolista ja vaivatonta asumista erilaisiin elämäntilanteisiin. 

Tampereen toimistolla työskentelee kolme henkilöä ja se sijaitsee osoitteessa 

Kauppakatu 16, 33210 Tampere. 

avainasunnot.fi

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä pirkanmaa