Aurinkosuojaa vauvasta vaariin


Uraa uurtava kasvitutkimus, terveyslähdevesi ja farmaseuttinen taustatyö takaavat parhaan mahdollisen aurinkosuojan koko perheelle vauvasta vaariin.Euroopan myydyimpien aurinkotuotteiden takaa löytyy visionääri, apteekkari ja kasvitieteilijä Pierre Fabre sekä pieni ranskalainen Avène-kylä terveyslähteineen. 

Lähteen löytymisestä on kulunut jo monta sataa vuotta ja sen veden parantavien vaikutusten tutkimus ja tuotteistus alkoi jo kolmisenkymmentä vuotta sitten. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat luonnosta saataviin aktiivisiin ainesosiin, terveyslähdeveteen ja lääketehtaan valtavaan määrään tutkimuksia. 

”Juuri tieteellisen tutkimuksemme ansiosta olemme tunnettuja apteekkien herkän ihon sarjana. Uutuustuotteemme Avène Sun Intense Protect käy jo ihan puolen vuoden ikäisille vauvoille ja raskaana olevillekin. Meille on myös hyvin tärkeää luonnonmukaisuus. Emme kuormita vesistöjä ja meitä ohjaa taustalla säätiön toiminta, joka tekee hyvää ympäri maailmaa”, kertoo Markkinointipäällikkö Ville Soppela Suomen Pierre Fabrelta. 

Tämä aurinkosuojavoide tuntuukin olevan aivan ylivertainen lapsiperheen kesäkassiin kuuluva tuote.

Se on turvallinen, sillä se ei läpäise edes ärtynyttä ihoa. Intense Protect on ultra veden- ja hienkestävä sekä hajusteeton tehokas aurinkosuoja. 

”Tuote sopii myös pitkäaikaisiin urheilusuorituksiin ulkona, vaikkapa maratonille tai golfiin, sillä tämä on erittäin hienkestävä. Voide imeytyy noin kolmessa sekunnissa ja kosteuttaa kahdeksan tunnin ajan”, lääkärikentän edustajana ja koulutuspäällikkönä toimiva Tytti Aaltonen mainitsee. 

Terveyslähdevedestä voit tehdä myös hauteen palaneelle iholle.

Kokonaisvaltainen hoitaminen 

Aurinko on hyvää meille ja sitä tarvitaan jo D-vitamiinin valmistumisenkin puolesta, mutta siltä pitää myös suojautua. Se on äärimmäisen tärkeää ja se koskee kaikkia. 

”Suomessakin UV-indeksit nousevat jo maaliskuussa sille tasolle, että suojausta tarvitaan ja sitä tarvitaan ihan syyskuulle asti”, Soppela muistuttaa. 

Avène-aurinkotuotteiden ainesosana käytetty terveyslähdevesi vaikuttaa ihoon rauhoittavasti ja pehmentävästi. Lisäksi kemikaalikuormaa on saatu mahdollisimman alhaiseksi kehittämällä vain neljä aurinkofiltteriä sisältävä oranssi aurinkosuojasarja. Filttereistä on jäljellä jopa 90 prosenttia kahden tunnin auringossa olon jälkeen. 

”Ne ovat äärimmäisen hyvin valoa kestävät. Lisäksi, tuotteesta riippuen, sieltä löytyy E-vitamiinin esiasteita monessa muodossa korjaamaan auringon aiheuttamia vaurioita.” 

Tiesitkö, mikä on riittävä määrä aurinkorasvaa perheelle? Yksi kokonainen tuubi per viikko! 

Uutuustuote Intense Protect laittaa vieläkin paremmaksi. Se suojaa UVA- ja UVB-säteiden lisäksi myös siniviolettisäteitä vastaan, jotka uusimpien tutkimusten mukaan tunkeutuvat kaikkein syvimmälle ihoon ja sitä kautta kasvattavat mm. ihosyöpäriskiä. 

Aurinkovoiteen suojausteho perustuu myös riittävään annosteluun ja sitä pitää myös lisätä tarvittaessa. 

”Siinä pitää uida”, Soppela naurahtaa ja lisää kuinka tärkeää on myös pestä tuotteet pois iholta. 

Ja auringon kuivattama iho tarvitsee paljon kosteutusta. Sitä saa after sun -tuotteista ja vaikkapa suihkauttamalla Avène Terveyslähdevettä spraypullosta. 

www.pierre-fabre.fi 

*Euroopan Ihosyöpäsäätiö suosittelee Avène-aurinkotuotteita 

Jaa tämä artikkeli


Perhe