Auntien matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalveluilla parempaa yrityskulttuuria


Mervi Lamminen, Auntie Solutions Oy: Matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelun perustaja.

Ajatus Auntiesta syntyi Mervi Lammiselle hänen oman työuupumuksensa kautta. Eihän voi olla niin, että uupumisesta tulisi työelämän arkea. Tuen saamisen on oltava helppoa ja nopeaa. 

Auntie on mielen hyvinvointipalvelu, joka ennaltaehkäisee jaksamisen ja mielen hyvinvoinnin haasteita. Digitaalisen Auntien ote on valmennuksellinen ja käytännönläheinen. Auntie-ammattilaisia, psykologeja, lyhytterapeutteja ja ratkaisukeskeisiä terapeutteja, on yli 50 ja palvelukieliä 12. 

Työkykyjohtamiseen panostavat yritykset menestyvät 

Menestyvät edelläkävijäyritykset ovat jo lähteneet panostamaan mielen hyvinvointiin. 

Pirja Aarnio, Vincitin Strategic People Advisor, kertoo, että Auntien kautta apua saa nopeasti, sen käyttö on helppoa ja osallistua voi mistä vaan, sekä vinkit hyvinvoinnin parantamiseen ovat konkreettisia. “Moni vierastaa työterveyteen menoa mielenterveys-asioissa, mutta Auntie on kevyempi ja helpommin lähestyttävä”, Pirja mainitsee. Vincit onkin saanut merkittäviä tuloksia Auntien avulla. Stressi on vähentynyt 44 % ja työteho parantunut huimat 83 %. 

“Auntie soveltuu vahvaa kasvua hakevien yritysten yrityskulttuuriin”, Mervi Lamminen kertoo. Auntie onkin aloittanut Silo.AI:n kanssa uuden Plus-palvelun pilotoinnin. Auntie Plus -palvelu toimii kuukausimaksulla yrityksen HR-toiminnon tukena tarjoamalla jatkuvan tuen jaksamiseen ja stressinhallintaan entistäkin matalammalla kynnyksellä. 

Aliisa Holkko, People Specialist Silo.AI:sta kertoo, että henkilöstön hyvinvoinnin edistäminen liittyy vahvasti yrityksen arvoihin ja Auntie on konkreettinen keino toteuttaa tätä arjessa. 

”Yrityskulttuuria ei voi rakentaa pleikan ja pallomeren varaan.”Aliisa Holkko, Silo.AI

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi Yrityspalvelut