AtoZ – se erilainen ohjelmistoyritys


Kun AtoZ pari vuotta sitten syntyi, yksi perusajatuksista oli varmistaa, että asiakkaiden hankkimat ohjelmistoratkaisut ja palvelut perustuvat järkeviin valintoihin ja tuovat parhaan vastineen asiakkaan investoinnille. Tampereelta ja Helsingistä käsin maanlaajuisesti toimiva yritys palvelee asiakkaitaan nimensä mukaisesti amerikkalaisittain A:sta Z:aan – suomalaisittain Ö:hön asti pienistä yksittäisistä konsultoinneista kokonaisten tietojärjestelmien määrittelyyn, toteutukseen ja ylläpitoon.

Toinen perusajatus oli luoda yritys, jossa henkilöstön on hyvä olla. Sen varmistaa Suomessa harvinainen Teal-toimintamalli, joka korostaa vapautta, vastuuta, läpinäkyvyyttä ja yhdessä tekemistä. Kaikki tieto yrityksen sisällä on henkilöstön saatavissa, ja kaikkeen tekemiseen voi vaikuttaa. ”Lisäksi henkilöstöedut ovat kilpailukykyiset, ja niitä pääsee itse valitsemaan”, kertoo Business Digitalist Tommi Kauppinen.

”Meitä on nyt noin 25. Vaikka yrityksemme on nuori, keskimäärin jokaisella on yli 20 vuoden vahva kokemus alalta. Otamme mielellämme uusia osaajia kehittymään kokeneiden kollegojen opissa ja kasvamaan kanssamme. Etenkin modernien web-teknologioiden ja pilvipalveluiden osaajat kiinnostavat”, kertoo Business Culture Enhancer Iiris Sarpiokoski.

www.atoz.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä