Onnella on osoite. Turvallinen ja huoleton koti


Asumisoikeusasunnot ovat vaivaton, turvallinen ja riskitön vaihtoehto omistusasunnoille. Esimerkiksi asumisoikeusasunnon saamiseksi ei tarvita isoa pankkilainaa eikä jälleenmyyntiriskiä ole. Asumisoikeussopimus toisin sanoen hyväksytään lainan vakuudeksi ja asumisoikeusmaksu palautetaan sopimuksen irtisanomisen jälkeen rakennusindeksin kera.

Asumisoikeusasunnon saa maksamalla vain 15 % kodin hankinta-arvosta. Tulorajoja ei myöskään ole, eivätkä varallisuusrajat koske yli 55-vuotiaita.

Asuminen on myös kohtuuhintaista, sillä käyttövastikkeet ovat markkinavuokria edullisemmat. Ammattitaitoiset kiinteistöalan ammattilaiset huolehtivat siitä, etteivät remontit tule yllätyksenä ja aiheuta isoa asumiskustannusten nousua. Lisäksi käyttövastikkeiden hinta perustuu omakustannusperiaatteeseen.

Asumisoikeus vapauttaa elämään.

Asukkaita varten on räätälöity valmiita remonttikokonaisuuksia. Asunnosta voi muokata mieleisensä myös sisustussuunnittelijan avulla, joka auttaa suunnittelemaan kodin muutostöitä avaimet käteen -periaatteella.

Asukkailla on mahdollisuus hyödyntää myös erilaisia asiakasetuja ja pitkäaikaisesta asiakkuudesta palkitaan.

Asuntosäätiön Asokodeilla on asumisoikeusasuntoja 31 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Asumisoikeusasuntoa voi hakea, kun on pyytänyt kuntansa asuntotoimistolta järjestysnumeron.

Lue lisää ja ota rohkeasti yhteyttä!

www.asuntosaatio.fi/aso
020 161 2280 (arkisin klo 9-15)
myynti@asokodit.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Koti ja sisustus Talous