ASIAKASLÄHTÖISTÄ AMMATTIRAKENTAMISTA


Paras tunnustus AHS Control Oy:lle tehdystä työstä on uusi rakennushanke samalle toimijalle; luottamus on silloin ansaittua!

AHS Control Oy tarjoaa hyvään projektinjohtoon perustuvaa rakennusliiketoimintaa koko Suomessa. Rakennuskohteet ovat liike-, hoiva-, ja asuntorakennuksia, tilaajakanta muodostuu yksityisistä asiakkaista aina pörssiyhtiöihin ja julkisen puolen toimijoihin saakka.

Ammattimaisella projektinjohtamisella hankkeen alusta alkaen vastataan siitä, että tilaajan tavoitteet ja toiveet toteutuvat; suunnitelmat vastaavat tarvetta, budjetti ja aikataulu pitää.

”Asiaan kuuluva riittävän tarkka ennakkosuunnittelu jo hankevaiheessa näkyy suoraan myös toteutuksen laadussa”, toteaa yrityksen toimitusjohtaja Samppa Ahola.

Pitkän kokemuksen ansiosta yrityksessä on vahva suunnittelu- ja toteutusosaaminen, sekä selkeä käsitys eri projektien sudenkuopista.

”Osaava suunnittelunohjaus ja työnjohto on projektin kannalta välttämätöntä. Suunnitelmallinen, ennakoiva toteutus on lopputuotteen laadun perusta.” Ahola jatkaa.

Pätevällä työnjohdolla varmistetaan myös rakennusprojektin pysyminen vaaditussa aikataulussa. ”Sampalla on harvinainen historia, hän on luovuttanut jo yli 10 vuoden ajan jokaisen työmaan asiakkaalle sovitussa aikataulussa”, myynnistä vastaava Matias Ojalehto iloitsee.

”Olemme luotettava kumppani tilaajalle ja asiakkaille, kokemuksemme mukaan se on tärkein menestyksen tekijä. Tuomme jo hankesuunnittelu- tai tarjousvaiheessa ammattitaitomme asiakkaan hyväksi, jolloin hankkeeseen liittyvät yllättävät tai muuten huomiotta jääneet lisäkulut voidaan minimoida”, Ojalehto vakuuttaa.

”Toimintamallimme on myös erinomainen vaihtoehto kuntiin, jossa rakennushankkeita suunnitellaan esimerkiksi allianssimallilla toteutettavaksi,” Ojalehto päättää.

Toiminnan lähtökohta on laadukas ja tavoitteenmukainen lopputulos. Kaikki perustuu vahvaan osaamiseen suunnittelussa, päivittäisessä työnjohtamisessa työmailla, sekä laadukkaisiin yhteistyökumppaniverkostoihin.

AHS CONTROL OY On kotimainen ammattirakentamiseen keskittynyt yritys. Painopisteemme on uudistuotannossa PJ- ja KVR-urakoinnissa ja asuntotuotannossa.

Palvelujamme ovat:

• Rakennuttaminen ja projektinjohtourakointi
• KVR -urakointi
• Rakennusurakointi
• Asuntorakentaminen

Palvelualue: Koko Suomi
Lukuja 2019: LV n. 8 M€, hankekoko 1–3 M€
040 910 2901, Matias Ojalehto
www.ahscontrol.fi

 

Jaa tämä artikkeli


Rakentaminen