ASEMAN LAPSET – Vuorovaikutusta, vastuuta ja välittämistä jo 30 vuotta


Jokainen lapsi ja nuori tarvitsee elämäänsä turvallisia aikuisia. Aseman Lapset ry toimii eri puolilla Suomea laajan verkoston kanssa, myös nyt korona-aikana. Kohtaamme lapsia ja nuoria sekä netin kautta että julkisissa tiloissa, liikkuvan nuorisotyön menopeleissä ja nuorisokahviloissa.

Saamme usein kuulla koskettavaa palautetta nuorilta, joiden asioiden äärelle olemme pysähtyneet. Joskus työskentely kestää vain hetken ja joskus vuosia, mutta elämän tärkeiden palikoiden löytyminen on aina hienoa! Yhden nuoren kohdalla se voi tarkoittaa rikoskierteestä pois pääsyä, toisella uusien ystävien löytämistä, kolmas oppii luottamaan aikuisiin huonojen kokemusten jälkeen.

Aseman Lapset ry:ssä työskentelee 40 kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaista. Työhömme kuuluu tunne- ja vuorovaikutustaitojen opettamista, koulukiusaamiseen puuttumista, nuorten kohtaamista julkisissa tiloissa, sovittelua, rikoskierteiden katkaisua ja monenlaista haastavissa elämäntilanteissa tukemista ja auttamista. 

LÄSNÄOLOA JATKOSSAKIN

Olemme työskennelleet 30 vuoden ajan lasten, nuorten, perheiden ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnin eteen. Tänä vuonna koronatilanne ja sen mukanaan tuomat haasteet näkyvät nuorisossa ja myös nuorisoalan avustuksissa. Ensi vuoteen ja pidemmälle ulottuvista vaikutuksista emme vielä tiedä.

Työntekijämme ja vapaaehtoistyöntekijämme ovat nuorten elämässä läsnä tässäkin tilanteessa. Olemme olleet sitä koko pitkän kevään, kesän ja syksyn, ja haluamme olla sitä myös jatkossa.

 

Sinäkin voit tukea toimintaamme ja olla mahdollistamassa turvallisten aikuisten läsnäoloa lasten ja nuorten elämässä!

Lahjoittaa voit esimerkiksi MobilePayn kautta numerolla 43900. Lisää tietoa toiminnastamme ja muita tapoja lahjoittaa löydät osoitteesta www.asemanlapset.fi

SUURI KIITOS TUESTASI! 

Jaa tämä artikkeli


Kehittyvä Suomi