Aseman Lapset nuorten asialla jo 30 vuotta


Yksikin turvallinen aikuinen voi riittää nuoren väärään suuntaan kääntyneen kurssin muuttamiseen. Toisaalta monissa tilanteissa eri toimijoiden yhteistyöllä saadaan aikaan hienoja tuloksia. Aseman Lapset ry:n työn ytimessä on kohtaaminen ja käytännön tason verkostotyö.

Nuorisotyön ammattilaiset toimivat laajan yhteistyökumppanijoukon kanssa saadakseen otteen lasten ja nuorten elämässä olevista kipukohdista ja konflikteista. Lasten, nuorten ja perheiden rinnalla kuljetaan, kuunnellaan ja tartutaan ongelmiin yhdessä. Kohtaamme nuoria siellä, missä he ovat, esimerkiksi kadulla ja kauppakeskuksissa.

Aseman Lapset ry kouluttaa lasten ja nuorten parissa toimivia ammattilaisia muun muassa tunnetaitoihin, nuorten kohtaamiseen, konfliktinratkaisuun ja sovitteluun liittyen. Haluamme muuttaa yhteiskuntaa nuorisomyönteisemmäksi sekä tukea aikuisten ja nuorten välistä vuorovaikutusta.

Toimimme niidenkin nuorten äänitorvena, jotka eivät yleensä saa ääntään kuuluville. Pyrimme myös osoittamaan kohtia, joista heikommassa asemassa olevat tippuvat yhteiskunnan turvaverkkojen läpi. Tällä asialla olemme olleet pian 30 vuotta.

Teemme yhteistyötä myös monien yritysten kanssa ja haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita ja tukijoita. Lue lisää osoitteesta asemanlapset.fi ja seuraa meitä somessa!

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Kehittyvä Suomi