Arkkitehtonisten metallipintojen moderni asiantuntija


Suunnittelemme, valmistamme ja toteutamme vaativia arkkitehtonisia metallipintoja.

Ratkaisumme näkyvät asemilla, asuinrakennuksissa, julkisissa rakennuksissa, kauppakeskuksissa ja toimistorakennuksissa.  Esimerkiksi kauppakeskus Redin julkisivupinnat, Helsingin keskustakirjasto Oodin sisätilojen säleikköpinnat, Helsinki-Vantaa lentoaseman uuden T2-terminaalin pysäköintilaitoksen julkisivu ja Urhea-hallin julkisivut ovat käsialaamme. 

Kuvassa: Mäkelänkatu 47:ssä Helsingissä sijaitseva Urhea-halli. Tilaaja: Jatke Oy, Arkkitehtitoimisto: Arkkitehtitoimisto Tuomo Siitonen Oy.

Työskentelemme tietomalli-pohjaisesti ja näin voimme osallistua hankkeeseen aina suunnittelusta työmaan logistiikkaan asti. Samalla autamme kaikkia rakennusprojektin osapuolia onnistumaan ja pelaamaan paremmin yhteen. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli yli 11,5 miljoonaa euroa. Tehtaamme ja toimistomme sijaitsevat Tuusulassa, Helsinki-Vantaan lentoaseman läheisyydessä. 

Arvoina avoimuus, luotettavuus, vastuullisuus ja vaivattomuus

Suurissa ja haastavissa hankkeissa voimme auttaa asiakasta jo suunnitteluvaiheessa. Kaikki tuotteet ja toimitukset tehdään joustavasti ja räätälöidysti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tehtävämme on toteuttaa suunnittelijan visio ja tarjota ensiluokkaista yhteistyöhön nojaavaa palvelua kaikille osapuolille. 

Katso videosta uusimpia referenssejämme.

Tutustu ratkaisuihimme:

www.alupro.com/ratkaisupankki

 Tutustu tuotteisiimme:

https://www.alupro.com/tuoteselaus/

Alupro-laatu:

  • Alupron ympäristönäkökohdat sekä työterveys ja -turvallisuusvaarat on kartoitettu ja johto sitoutuu laadunhallinnan ylläpitoon niin, että jokainen Alupron työntekijä voi sitoutua noudattamaan sovittuja menettelyjä;
  • Menettelyt sisältävät ISO 9001:2015, 14001:2015, 45001:2018, 3834-2 ja 1090-1-2-3 -tuotestandardit sekä EN ISO 3834-2:2005 -sertifikaatin alumiinin hitsausprosessille – sekä lisäksi  EN1090-1:2009 + A1:2011 standardin mukaisen laadunvarmistamisen.
  •  CE-merkinnän koskiessa rakennustuotteita, joilla on harmonisoitu tuotestandardi, olemme hyödyntäneet ratkaisuillemme rakennuspaikkakohtaiseta hyväksyntää – päärakennussuunnittelijan asiantuntijalausuntoa siinä apuna käyttäen. 
Jaa tämä artikkeli


Infrastruktuuri Rakentaminen