Arkistetaan juhlavaatteet


Kiiltävät pinnat ja rikkaat värit juhlaan, rouheampaa tekstuuria ja neutraaleja sävyjä arkeen? Ei todellakaan! VILA & VERO MODA näyttävät kuinka juhlavampaan tilaisuuteen mielletyt värit ja pinnat toimivat myös arkena.

 

VILA / VIFELLA WAIST BELT OVH 29,99€

Satiini on tämän syksyn trendikkäin materiaali. Se toistaa ihanasti tällä hetkellä kaikkialla näkyviä

VERO MODA / VMKYPRA LS MINI DRESS ovh 39,99€

voimakkaita ja optimistisia värejä, jotka odottavat pääsyä osaksi sinunkin vaatekaappiasi. Satiini toimii tyköistuvassa naisellisessa mekossa, mutta myös väljässä ja rennossa kauluspaitamekossa. Satiinia on nyt saatavilla niin yksivärisissä sävyissä kuin ihanissa printeissä. Yhdistele satiinipaitis huolettomasti farkkuihin ja maihareihin upean naisellisen, mutta rennon lookin luomiseksi. Kauniin satiinimekon parina toimivat maiharit tai chunkyt bootsit klassisten kenkävaihtoehtojen lisäksi.

Bleiserit ja bleiserisetit ovat kauden ehdottomin must have -juttu. Bleiserit toimii niin pienen bodycon-mekon päälle juhliin puettuna kuin rennompaankin menoon asusteita yksinkertaistamalla. Voit yhdistää bleiserin siihen kuuluviin housuihin, jolloin luot pettämättömän tyylikkään kokonaisuuden. Bleiseri taipuu yhtä hyvin myös farkkujen pariksi, ja trendikkäin heittää ylisuuren bleiserin alle vain leggingsit ja pienen cropatun topin.

Syksyn tuttujen ruskeiden ja oranssien sävyjen lisäksi tänä syksynä kirkkaat sinisen ja punaisen sekä täyteläisen vihreän sävyt tuovat väriä pukeutumiseen. Etenkin bleiserisettejä suosittelemme kokeilemaan voimakkaissa väreissä, kuten sähkönsinisessä tai voimakkaan punaisessa. Klassisen tyylikkään kokonaisuuden luot mustalla housupuvulla.

Tervetuloa VILA – & VERO MODA
-liikkeeseen löytämään omat arjen
juhlavaatteesi. Voit shoppailla
tuotteita myös liikkeiden paikallisista
verkkokaupoista:
www.vilaverkkokaupat.fi
www.veromodaverkkokaupat.fi

VERO MODA / VMMERLE L/S SHORT SHIRT DRESS ovh 34,99€
VERO MODA / VMSABI LS WRAP DRESS ovh 39,99€
VERO MODA / VMTIKKIZELDA LS BLAZER & VMZELDA HR WIDE PANT ovh 44,99€ & 34,99€
VILA / VIKAMMAS BLAZER & VIKAMMAS HW TAILORED PANT ovh 39,99€ & 34,99€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli