Nauti pohjoisesta valosta Arctic Light Hotellissa!


Hotellin rakennus on ollut sotien jälkeen toden totta Rovaniemen kauppalantalo, ja tänä päivänä aulatila loistaa modernia designia. Historiasta muistuttaa edelleen esimerkiksi suojeltu entinen valtuustosali alkuperäisine taidokkaine puuintarsioineen. Hotellihuoneiden sisustuksessa on inspiroiduttu arktisesta valosta ja sen lukemattomista sävyistä ympäri vuoden. Talon historiasta johtuen myös jokainen hotellin
huone on yksilöllinen.

Hotelli on tunnettu erinomaisesta palvelustaan ja värikkäästä Sara la Fountainin suunnittelemasta aamiaisestaan. Vastaanotosta saa vinkkejä illalliselle, teatteriin tai museoihin. Vastapainona ohjelmantäyteisille päiville voi hotellissa rentoutua myös hieronnassa ja saunassa. Hotellin ystävällinen ja avulias henkilökunta avustaa mielellään koko vierailun ajan.

Keväällä valon määrä lisääntyy Lapissa päivä päivältä ja aurinko antaa suuren määrän energiaa. Yöttömän yön aikaan kesäpäiviä elävöittävät mukavat kaupunkitapahtumat. Arctic Light Hotel on osa taidefestivaalia, jonka vuoksi hotellissa on taidetta ja tapahtumia kesä-heinäkuun helteistä syyskuun tunnelmallisille illoille.

Lue lisää: www.arcticlighthotel.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli