Apteekki, josta saa hyvää mieltä ja parempaa oloa


 Hyvän Mielen Apteekissa farmasian ammattilaiset kuuntelevat oireesi ja näkevät vaivaa löytääkseen toimivan ratkaisun. Kotiin viemisiksi saat myös ennaltaehkäiseviä vinkkejä ja lämpimän välittämisen tunteen. 

”Palvelemme jokaisen asiakkaamme palvelulupauksemme mukaisesti: olet meille sydämen asia”, sanoo Hervannan Hyvän Mielen Apteekin proviisori Pauliina Nyberg. 

”Teemme jokaisen asiakkaan kohdalla peruskartoituksen, jotta kaikkien käytössä olevien lääkkeiden ja rohdosvalmisteiden yhteisvaikutukset tulevat huomioiduksi”, Pauliina painottaa. Palvelun merkitys korostuu etenkin, kun asiakkaalla ilmenee perussairauksien lisäksi muita vaivoja. 

”Jos sinulla on käytössä esimerkiksi jokin mielialalääke, ei ole ihan sama, minkä särky- tai yskänlääkkeen valitset. Tietyt flunssavalmisteet puolestaan sisältävät särkylääkettä ja yhdessä toisen kipulääkkeen kanssa voivat aiheuttaa vatsakipua tai närästystä”, hän konkretisoi. 

Etenkin koronapandemian aikana ystävällinen, rauhallinen, osaava ja empaattinen palvelu on ollut todella tärkeää. ”Joskus keskustelemme asiakkaan kanssa hyvinkin henkilökohtaisista asioista, kuten stressaavan elämäntilanteen aiheuttamasta unettomuudesta tai omista tai läheisen mielenterveyden ongelmista”, Pauliina kertoo. 

 Ennaltaehkäisevää apua 

Monia vaivoja voi hoitaa tai ennaltaehkäistä apteekista saatavilla itsehoitotuotteilla. ”Talvella apua haetaan kuivan ihon tai limakalvojen hoitoon kuten roskan tunteeseen silmässä tai nenäverenvuotoon. Kysyttyjä ovat myös erilaiset vitamiinit”. Apteekista löytyy myös laadukkaita tuotteita iho-ongelmien tai kuivan talvi-ihon hoitoon. Neuvomme mielellämme myös tuotteiden käytössä ja annamme hyviä elämäntapa-ohjeita sekä neuvoja”, Pauliina vinkkaa. 

 Henkilökohtaista palvelua tai verkkoapteekkiasiointia 

Hyvän Mielen Apteekin asiakkaat ovat usein vakioasiakkaita, joiden kanssa jaetaan ilot ja surut. ”Kun asiakkaan kanssa on luottamuksellinen suhde, voi apteekissa jutella ihan mistä vain. Yksi huutaa jo ovelta: ´Hei kaunokaiset´, tuoden hymyn kaikkien kasvoille, toisen kanssa nauretaan sairaalassa koetuille kommelluksille. Kolmas kertoo, että on juuri saanut tietää sairastavansa parantumatonta syöpää. Silloin juttelemme kostein silmäkulmin siitä, mikä elämässä on loppujen lopuksi tärkeää”, Pauliina kertoo. 

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi palvelemme myös verkossa. Jos olet estynyt asioimaan apteekissa paikan päällä, voi ratkaisu löytyä verkkoapteekista. ”Verkkoapteekissamme bonusapteekki.fi on laajat valikoimat terveyttä ja hyvinvointia tukevia tuotteita. Lisäksi toimitamme reseptilääkkeet vaikka suoraan kotiovelle”, Pauliina hymyilee. 

Kaikki Hyvän Mielen Apteekit löydät osoitteesta hyma.fi

Jaa tämä artikkeli


Terveys