Anna uusi elämä pidetyille brändeille


Tutkimuksen mukaan noin 30 prosenttia vaatekaappien sisällöstä on ollut käyttämättömänä yli vuoden. Turhan säilyttämisen sijaan pidetyt naisten, miesten ja lasten brändivaatteet kannattaa laittaa kiertoon. Myyjä saa Rekiltä tuotteista mukavan korvauksen, ja ostaja iloitsee löytämistään aarteista.

”On kaikkien osapuolten – myyjän, ostajan ja ympäristön – etu, että tarpeettomat tavarat lähtevät liikkeelle ja niiden käyttöikä pitenee. Vaateteollisuus on yksi ympäristön kannalta haitallisimmista teollisuudenaloista”, muistuttaa Rekin toimitusjohtaja Bertta Häkkinen, joka on pukeutunut omasta verkkopalvelusta löytyneisiin Espritin hyvännäköisiin vaatteisiin.

Vuonna 2015 perustettu verkkopalvelu kasvattaa suosiotaan hurjaa vauhtia. Sen varastotiloissa Tampereella odottaa uusia käyttäjiä yli 30 000 tuotetta: vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita tuhansilta kulutuskestäviltä brändeiltä. Nopeimmin menee kaupaksi suomalainen design, kuten Minna Parikka, Balmuir ja Marimekko. Pikamuotia ei valikoimista löydy.

”Merkittävä osa myynnissä olevista tuotteista on uudenveroisia tai niissä ei juuri näy käytön jälkiä. Joissain on kaupan hintalaput tallella. Tarkastamme laadun tarkkaan, ennen kuin otamme tuotteet myyntiin”, Häkkinen jatkaa.

Kuin ostoksilla tavallisessa verkkokaupassa

Rekki panostaa miellyttävään ja helppoon ostokokemukseen. Tuotteet ovat houkuttelevasti esillä uusia tuotteita myyvien verkkokauppojen tavoin, ja niillä on 30 päivän palautusoikeus. Toimitukset lähtevät lähes aina seuraavana arkipäivänä.

Häkkinen luonnehtii Rekkiä kuluttajien välistä nettikauppaa vaivattomammaksi ja luotettavammaksi. ”Meillä on kontrolli laadusta, logistiikasta ja maksuliikenteestä, eikä ole riskiä tulla huijatuksi. Lisäksi mahdollistamme niin myyjälle kuin ostajalle kestävän kulutusvalinnan tekemisen.”

www.rekki.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Muoti