ÄLYKOTI HELPOSTI JA RÄÄTÄLÖIDYSTI


Digisähkö on pääkaupunkiseudulla sijaitseva talo- ja tila-automaatioon erikoistunut yritys, joka on keskittynyt integroimaan erilaisia sähköisiä järjestelmiä käyttäjäystävällisempään muotoon. 

”Meille riittää, että asiakas kertoo, mitä hän haluaa. Usein kutsumme hänet Digisähkön esittelytilaan, koska mahdollisuudet älyratkaisuihin ovat lähes rajattomat ja niihin saa parhaiten otetta näkemällä ne käytössä”, sanoo Digisähkön toimitusjohtaja Jani Hirvonen. 

Käytännössä asiakkaalle voidaan tarjota talotekniikkaan liittyvää ohjausta, mutta myös integroitua kotiviihdekeskusta, jossa kaiuttimet ovat piilossa, valaistuksen saa vaihtamaan värinlämpötilaa automaattisesti, lukitusta voidaan ohjata etänä ja pihan kastelujärjestelmän pystyy käynnistämään satojen kilometrien takaa. Tai miltä tuntuisi laittaa lähtiessä murtohälytin päälle ja samalla kääntää asunto ”poissa”-tilaan, jossa laitteet sammuvat ja lämpötilaa laskee, automaation ohjaamana? 

”Lähes kaikki mikä toimii sähköllä, voidaan integroida järjestelmiin. Jokaisen pitää valita itselleen käytännöllisimmät ja tarpeelliset ratkaisut. Ei ole järkeä asennuttaa sellaista, mitä ei tarvitse”, Hirvonen muistuttaa. 

Integrointiin käytetyissä laitteissa on erilaisia hintatasoja, joiden puitteissa voi myös tehdä valintoja. Digisähkö tekee suunnitelman pohjautuen asiakkaan antamaan tavoitebudjettiin. Sähköurakoinnin voi hoitaa Digisähkö tai sen voi tehdä paikallinen urakoitsija. Kaukaisimmat työt Digisähkö on tehnyt Ranskaan, joten välimatka ei ole este. 

Ensikontaktin voi tehdä muun muassa Digisahko.fi -verkkosivuilta. 

”Digisähkö tekee oman osuutensa, älypuolen asennuksen. Emme jätä asiakasta koskaan pulaan. Ratkaisuissamme kuljemme aina laatu edellä. Ilokseni voinkin sanoa, että moni asiakas suosittelee meitä lämpimästi. Ehkä se näkyy työssämme, että se mikä tehdään, tehdään viimeisen päälle.” 

Tutustu tarkemmin: www.digisahko.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus Lifestyle