Älykkäästi ohjattu koti on energiatehokas, mukava ja turvallinen


 Oletko rakentamassa tai suunnitteletko putki- tai energiaremonttia? Selvitä samalla langattoman älykotiratkaisun asennus – lisäturva, energiansäästö ja viihtyvyyden lisääminen ovat yllättävän mutkaton toteuttaa.

Aivan samoin kuin taloyhtiöiden hallituksissa pähkäillään remonttiurakoiden yhteydessä sähköauton latausmahdollisuuden lisäämistä, kannattaa miettiä kiinteistön muokkaamista älykkäämmäksi, turvallisemmaksi, energiatehokkaammaksi sekä viihtyisämmäksi.

Automaattinen kiinteistön kunto- ja tilaseuranta

Äärisääolosuhteet lisääntyvät Suomessakin. Kodin lämmityksen ja viilentämisen optimoinnin merkitys korostuu. Nykyteknologiaa hyödyntäen sisäilman säätelyn, vesivuotojen paikallistaminen ja muiden ”ikävien yllätysten” aiheuttamien haittojen huoltoviiveiden ja lisälaskujen minimointi on helpottunut. 

Cozify on kotimainen älykotiratkaisu, joka on viime vuosina asennettu ammattilaisten toimesta tuhansiin kerrostalojen uudiskohteisiin, uusiin tai remontoitaviin rivitaloyhtiöihin ja omakotitaloihin – viimeisin buumi on ollut kakkoskotien energiankulutuksen ja turvallisuuden etävalvonnan helpottaminen.

Kysyimme Cozifyn toimitusjohtaja Kimmo Ruotoistenmäeltä, miksi suosio on lisääntynyt nopeasti. ”Cozify ZEN mahdollistaa kerrostalojen ja huoneistojen laajan ja kustannustehokkaan älyllistämisen uudisrakentamisessa ja remonttien yhteydessä. Olemme toimittaneet ammattilaisten asentamia ratkaisuja jo tuhansiin asuntoihin. Eniten kiitosta on tullut ammattilaisten tekemästä asennuksesta sekä siitä, että jokainen kohde suunnitellaan ja muokataan asukkaalle käyttövalmiiksi. Eduista hyötyvät niin rakentaja, asukas, omistaja kuin huoltokin.”

Nykyaikaan kuuluu myös etähallinta monitorointeineen sekä älypaketin helppo laajennettavuus vaikka itse asukkaan toimesta. ”Maailma muuttuu ja uusien järjestelmien pitää taipua helposti uudenlaisiin lisävaatimuksiin”, Kimmo vahvistaa.

Cozify ZEN -älyjärjestelmä vastaa rakentajan, asukkaan ja kiinteistönhoitajan tarpeisiin ja skaalautuu sekä päivittyy helposti myös tulevaisuudessa.

Verhojen automatisointi säästää energiaa ja lisää asumisviihtyvyyttä

Kodin toimintojen älykäs ohjausjärjestelmä maksaa itsensä takaisin energiakulusäästöinä. Se lisää myös kulutustietoisuuttamme, mielenrauhaa sekä asumisviihtyvyyttä.

”Sensorit verhoihin ja auringonvalon määrän mukaan älyohjattu verhojen sulkeminen ja avaaminen järkeistää esimerkiksi ilmalämpöpumpun sähkönkulutusta ja varmistaa, ettei viherhuoneen lempikasvisi nuupahda tai olohuone muutu saunaksi”, Kimmo konkretisoi.

www.cozify.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus