Muuttovalmiit pientalot kiinnostavat yhä enemmän


Puurakenteisen talon sisäilma on jo lähtökohtaisesti hyvä. Oikein eristettynä ja tuulettuvalla alapohjalla varustetussa puutalossa asuminen on energiatehokasta ja terveellistä. Tehdasvalmisteisena puutalot ovat hinta-laatusuhteiltaan edullisia, ja monipuolisen malliston myötä silti yksilöllisiä.

75 vuoden aikana on Pohjoismaihin rakennettu yli 42 000 Älvsbytaloa.

Älvsbytalon toimintafilosofia perustuu juuri tähän ajatukseen. Yrityksen toiminta käynnistyi Ruotsissa 1940-luvulla, ja Suomessa ensimmäiset Älvsbytalot rakennettiin 80-luvulla.

Tänä päivänä muuttovalmiit Älvsbytalot valmistetaan Kauhajoen talotehtaalla. “Valmistamme muuttovalmiita, laadukkaita 1- ja 1,5-kerroksisia puutaloja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Vietämme 75-vuotisjuhlavuotta ylpeän tyytyväisinä. Lisäksi riippumattomat tutkimukset osoittavat, että kaikkein tyytyväisimpiä ovat asiakkaamme”,* iloitsee myyntijohtaja Petri Torvinen.

Hallittu tuotantoketju, tarkat rakennuskriteerit

Älvsbytalon rakennusprosessi on tarkasti valvottu ja optimoitu. “Hallitun tuotantoketjun ansiosta tuotamme tasaista, korkeaa laatua. Kaikki Älvsbytalot rakennetaan lähes muuttovalmiiksi talotehtaallamme. Kun moduulit saapuvat tontille, ne saadaan asennettua paikoilleen ja säältä suojaan muutamassa tunnissa. Talo nousee harjakorkeuteen yhdessä päivässä.”

Jokaiseen taloon tehdään lopputarkastus ja talotekniset säädöt käydään huolellisesti läpi asukkaiden kanssa huonekohtaisesti.

Älvsbytalot ovat energiatehokkaita ja noudattavat kiristyviä rakennusmääräyksiä jo nyt. “Tiiveyden ja energiatehokkuuden osalta Älvsbytalot täyttävät tiukimmatkin maakohtaiset ja EU:n vaatimukset. Rakenteiden läpi tulevia lämpövuotoja ei tarvitse pelätä. Älvsbytalossa on turvallista elää ja hengittää”, Torvinen kiteyttää.

Älvsbytalon hankkineet ovat talotoimitukseensa kaikkein tyytyväisimpiä

Pientalojen ja helpon asumisen trendi jatkuu myös tulevaisuudessa. “Haluamme kantaa kortemme kekoon myös kaupunkialueiden pientaloalueiden rakentamisessa”, Torvinen kiteyttää.

Talomalli Siiri

  • 3 h
  • keittiö
  • sauna
  • huoneistoala 62,5 m2

Tutustu tarkemmin Siiri talomalliin

Älvsbytalon talomalli Lasse

  • 2 h
  • keittiö
  • sauna
  • huoneistoala 62,5 m²
  • esivalmisteltu yläkerta alkaen 28,5 m²

Tutustu tarkemmin Lasse talomalliin

Molemmat talomallit soveltuvat hyvin mm. pienille kaupunkitonteille.

Tutustu tarkemmin talomalleihin: alvsbytalo.fi

(*Omakotirakentajatutkimus 2017/18 RV, Rakennustutkimus RTS Oy).

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli