Alpa – lupaus täydellisestä neuleesta


 Suomalainen Alpa tekee ennakkoluulottomia avauksia vaatealalla ja valmistaa vaatekaapin luotettavimpia kumppaneita 100 % alpakan villasta. 

Alpa on neulemerkki, jonka toimintaa ajaa halu vaatealan uudistamisesta parempaan ja vastuullisempaan suuntaan. Vaate nähdään harkittuna ja pitkäikäisenä hankintana – ei kertakäyttötuotteena. 

Alpan tuotteissa käytetään vain laadukkaimpia luonnonmateriaaleja: alpakan villaa ja silkkiä. Lämmin ja pehmeä alpakan villa on pitkäkuituisimpia villamateriaaleja ja kestää siksi hyvin nyppyyntymättä. 

Alpan design ammentaa ajattomasta estetiikasta ja erilaisista neulepinnoista. Mallisto uudistuu rauhallisesti ja suositut klassikot pysyvät valikoimissa. 

Pitkäikäisyyteen ja laatuun panostava yritys haluaa pysyä asiakkaan rinnalla myös tuotteen hankinnan jälkeen. Tuotteille tarjotaan yrityksen verkkokaupassa kattavat huolto- ja korjauspalvelut ja Alpa lähettää asiakkaille tarvittaessa myös varaosia, kuten korjauslankaa. 

Jyväskyläläisbrändi haluaa olla edelläkävijä myös tuotteiden kierrätyksessä ja ostaa asiakkailta takaisin käytettyjä Alpa-neuleita hyvitystä vastaan. Alpan takaisin ostamat tuotteet pestään, huolletaan ja listataan verkkokaupan 2nd Hand -osastolle. 

”Käytetyt laatuneuleemme ovat kaikkein kysytyimpiä tuotteitamme. 2nd Hand -tuotteet myydään aina hetkessä loppuun, vaikka ne on hinnoiteltu vain maltillisilla alennuksilla uusiin nähden. Meille se on hieno viesti siitä, että tuotteidemme laatu on tiedossa, ja käyttöarvo nähdään korkeana”, Alpan perustaja Heikki Timlin toteaa. 

Yksi esimerkki vaatealalla harvoin nähdyistä avauksista on myös se, että Alpa antaa joulukuussa hankituille tuotteille 60 päivän täyden testioikeuden rahat takaisin -takuulla. Timlinin mukaan on reilua, että asiakkaat pääsevät koekäyttämään tuotetta kunnolla ja toteamaan tuotteiden laadun itse: ”Tavoitteemme on täydellinen neule, joten tällainen lupaus täytyy uskaltaa antaa. Ihmiset tuskin pahastuisivat, jos kunnon tyytyväisyystakuita tarjoiltaisiin laajemminkin.” 

Alpan verkkokauppa: www.alpa.fi 

Jaa tämä artikkeli


Kauneus ja terveys Muoti