Aloita hymystäsi!


INVISALIGN-oikomishoitomenetelmä on huomaamaton ja hellävarainen, jonka avulla vinot hampaat voidaan oikaista ilman kiinteitä kojeita. Hoito toteutetaan läpinäkyvillä kalvoilla, jotka siirtävät hampaita kohti haluttua lopputulosta. Modernin suuskannaustekniikan avulla asiakas näkee jo maksuttomalla konsultaatiokäynnillä arvion hoidon lopputuloksesta. Hampaita varten valmistetaan sarja läpinäkyviä oikomiskalvoa, jotka siirtävät hampaita vähän kerrallaan. Kutakin oikomiskalvoa käytetään yhden viikon, kunnes se vaihdetaan sarjan seuraavaan. Näin hampaat siirtyvät vaiheittain lopulliseen asentoonsa.

’’Asiakkaammekin ovat olleet positiivisesti yllättyneitä hoidon helppoudesta ja nopeudesta.”

Ero perinteisiin hammasrautoihin on merkittävä, sillä huomaamattomien oikomiskalvojen ansiosta kiinteitä kojeita ei tarvita lainkaan. Invisalign-hoito sopii aikuisiällä tehtävään oikomishoitoon. Hoitoaika vaihtelee yksilöllisesti kolmesta kuukaudesta puoleen vuoteen. ”Asiakkaammekin ovat olleet positiivisesti yllättyneitä hoidon helppoudesta ja nopeudesta. Arvion oman hoidon kestosta ja hinnasta saa hoitosuunnitelman valmistuessa”, kertoo Rauni Kalliala.

’’Hoidon aloituskäynnillä tehdään usein pienet, hampaan väriset kiinnikkeet hampaisiin. Lisäksi asiakkaalle opetetaan kalvojen suuhun laitto, poisotto sekä puhdistus. Ensimmäisellä käyntikerralla asiakas saa 2–4 kalvoparia mukaan. Kontrollikäyntejä on noin 4 viikon välein ja niillä varmistetaan, että hoito etenee suunnitellusti. Oikomishoidon jälkeen seuraa ylläpitovaihe, jonka tarkoituksena on varmistaa, että hoitotulos säilyy eivätkä hampaat palaa takaisin virheasentoihin’’, toteaa Rauni Kalliala.

’’Hoidon jälkeen voidaan korjata vielä epätasaisuuksia yhdistelmämuovilla ja värivirheitä voidaan korjata hampaiden valkaisulla. Valkaisu voidaan tehdä joko vastaanotolla tai kotona vastaanotolta saatujen ohjeiden mukaisesti”, kertoo Rauni Kalliala.

Ennen
Jälkeen

Esteettisen hammashoidon perheyritys

Hammasklinikka Kruunu on vuonna 1993 perustettu perheyritys, jolla on pitkä kokemus esteettisestä hammashoidosta. Kruunun omistavat hammaslääkärit Rauni ja Hermanni Kalliala. Hammasklinikka Kruunu on investoinut uusimpiin hoitomenetelmiin ja laitteisiin, minkä ansiosta he voivat tarjota asiakkailleen yksilöllistä, turvallista ja kivutonta hammaslääkäripalvelua. Kruunu on eikoistunut luotettaviin implanttihoitoihin, keraamisiin kruunuihin ja täytteisiin, esteettiseen hammashoitoon ja Invisalign-oikomishoitoon. Moderni hammaslääkäriasema sijaitsee Tampereen keskustassa.

www.kruunu.net

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Terveys