Allergiaoireet kotona kuriin tehoimuroinnilla


Kotisi sisäilman laatuun vaikuttaa hyvän ilmanvaihdon lisäksi se, millä ja miten sitä imuroit. Laadukkaalla Puzer -keskuspölynimurilla vaikutat positiivisesti omaan ja lastesi terveyteen. Erityisesti nyt, kun olemme paljon kotona, kodin sisäilman merkitys korostuu perheesi hyvinvoinnissa ja jaksamisessa.

Tiesitkö, että niin perässä vedettävän kuin robotti-imurin poistopuhalluksen lisäksi myös koneellisen ilmanvaihdon puhallus levittää huonepölyä? Hyvä keskuspölynimuri auttaa paitsi taistelussa koirankarvoja ja lasten tiputtamia leivänmurusia vastaan, ennen kaikkea hävittämään myös mikropölyä. Lisäksi itse imurointi sujuu ilman, että imurinmöhkäle kolhii ovenpieliä ja selkää alkaa särkeä.

Kotimaisen keskuspölynimurivalmistajan, Puzerin, mallit on suunnittelu imurointimukavuus huomioiden. Nopea käyttöönotto, tehokas moottori, mikropölynsuodatus ja erittäin hiljainen ääni ovat lisänneet Puzerin suosiota entisestään. Puzer -keskuspölynimuri on suosittu erityisesti allergiakodeissa, sillä jäteilma johdetaan kokonaan ulos, jolloin huoneisiin ei jää leijumaan hienojakoista pölyä aisteja ärsyttämään eikä tunkkaista hajua imuroinnin jälkeen.

Keskuspölynimuri on jo itsestäänselvyys omakotitaloa rakentavalle, ja se on helppo vaihtaa myös vanhan keskuspölynimuriyksikön tilalle tai jälkiasentaa pientaloon. Puzerin putkisto sopii useimpien seinärakenteiden väliin ilman, että runkorakenteita tarvitsee purkaa. Asennustilana voi käyttää myös kaappien sokkeleita. Mikäli asut saneerattavassa rivi- tai kerrostalossa, vihjaise taloyhtiön hallitukselle Puzer Easy² -keskuspölynimurista, joka soveltuu jälkiasennettavaksi. Asumismukavuus lisääntyy merkittävästi ja myös asunnon jälleenmyyntiarvo nousee.

Puzer on ainoa täysin kotimainen keskuspölynimurivalmistaja ja sen keskusyksikölle annetaan jopa viiden vuoden takuu. Letkuja ja suulakkeita on saatavilla eri vaihtoehdoissa ja myös kätevä letkukela on kasvattanut suosiota. Puzer käyttää ympäristöystävällistä PP-muovia eikä asennuksessa tarvita lainkaan liimaa – niinpä se on myös ekologisesti kestävä valinta.

Investoi omaan ja lastesi tulevaisuuteen – eli kotisi terveyteen!

Lisätietoja: www.puzer.fi

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus