Älä anna kivun viedä iloa elämästä – nyt lääkintälaserlaite kotikäyttöön


Lääketiede on jo pitkään käyttänyt lääkintälaserterapiaa (LLLT) kivunlievitykseen ja tulehdusten, haavojen ja kudosvammojen parantumisen edistämiseen. Tuhannet kliiniset tutkimukset lääkintälaserterapian tehosta ja turvallisuudesta, sekä vahvat näytöt käyttäjätyytyväisyydestä ovat vakuuttaneet lääkärit ja hoitoalan ammattilaiset.

B-Cure Laser on ensimmäinen helppokäyttöinen, kotikäyttöön suunniteltu hoitolaite. Sen tuottama lääkintälaserterapia vaikuttaa iholla ja syvälle ihonalaiskudokseen, kuumentamatta tai vahingoittamatta niitä. Terapia vaikuttaa solutasolla aktivoiden kehon omaa toipumismekanismia mm. nostaen tulehdusta vastaan taistelevien entsyymien määrää, vapauttaen kipua lievittäviä hormoneja ja parantaen aineenvaihduntaa ja verenkiertoa. Terapia myös nostaa kollageenin ja elastaanin tuotantoa, joita keho tarvitsee korjatakseen vaurioita.

Lääkintälaser vetristää niveliä

Kun sormien niveliin iskee nivelrikko tai reuma, tai leukaniveleen tulee toimintahäiriö, huomaa kuinka tärkeitä nämä kehon pienet osat oikeasti ovat. Jos ei kirjoittaminen ja syöminen suju ilman kipua, on arkipäivä hankalaa. Parman yliopistossa marraskuussa 2014 tehtiin tutkimus, jossa koehenkilöt hoitivat purentanivelistön kipuja B-Cure laserilla kotona päivittäin. Todettiin, että B-Cure Laser vähensi hoidettujen henkilöiden kipuja 50 %, kun plasebo ryhmällä kipu lieveni vain 8 %.

Apua myös rasitusvammoihin

Liikkeiden useat toistot, nopeat tai väärät liikkeet ja liiallinen kehon rasitus voivat aiheuttaa revähdyksiä tai tulehduksia jänteisiin, niveliin ja lihaksiin. Äskettäin julkaistu tutkimus (American Journal of Sport Medicine) tutki B-Cure lääkintälaserterapian (LLLT) tehoa akillesjänteen tulehduksen hoidossa. B-Cure Laserterapia ja plasebo-vertailuryhmän paranemisessa todettiin huomattava ero. Lääkintälaserterapialla hoidetut tulehdukset paranivat huomattavasti 4 viikon aikana, kun plasebo-vertailuryhmällä paraneminen samalle tasolle kesti 12 viikkoa.

Hermokipu

Kipu ala- ja yläselässä sekä lonkissa voi johtua kulumista tai pinteeseen joutuneesta hermosta, joka säteilee kipua laajalti. Usein hermopinne johtuu sitä ympäröivän kudoksen tulehdustilasta ja turvotuksesta. Lääkintälaser stimuloi kehon omaa paranemismekanismia. Kun kipeää kohtaa hoidetaan lääkintälaserilla, aineenvaihdunta paranee, verenkierto vilkastuu ja kudoksen sisäinen turvotus laskee.

 

Terapia edistää myös kroonisten haavojen paranemista

Siinä missä terapian tehon kivunhoidossa tuntee, haavojen hoidossa sen näkee. Erilaisten haavojen esim. diabeettisten jalkahaavojen, makuuhaavojen sekä palovammojen kudosten verenkierto on heikentynyt ja näin ollen solujen uusiutumiskyky ja paraneminen on hidastunut. Lääkintälaserterapian vaikutukset näkyvät haavahoidossa tavallisesti jo muutaman hoitopäivän jälkeen ja vaikeitakin kroonisia haavoja on saatu umpeutumaan muutamissa viikoissa, riippuen haavan laajuudesta.

 

Käyttö on helppoa ja turvallista

B-Cure Laserterapia sopii koko perheen käyttöön, iästä riippumatta. Se edesauttaa edellä mainittujen kiputilojen lisäksi tutkitusti myös mm. korvatulehduksen, aknen ja huuliherpeksen nopeaa paranemista. Parhaat tulokset saavutetaan annettaessa B-Cure lääkintälaserhoitoa kahdesti päivässä 6-8 min per hoitokohta. Terapialla ei ole tunnettuja kontraindikaatioita.

Tulokset ovat huomattavissa joko välittömästi tai muutamien päivien kuluessa vaivasta riippuen. Tarkemmat kuvaukset laitteesta, terapian vaikutusmekanismista ja hoito-ohjeet eri vaivoihin löytää maahantuojan sivuilta www.terveystekniikka.fi. Siellä voi tutustua myös käyttäjien kokemuksiin ja terapian tehosta julkaistuihin tutkimuksiin, mm. artikkelissa mainitut.

Jaa tämä artikkeli


Terveys