Akkujen lataaminen on tärkeä osa vapaa-aikaa


Aitajuoksija Lotta Harala

1. Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?
Vapaa-ajallani tykkään rentoutua ja tehdä asioita, jotka eivät kuormita minua vaan enemmänkin tuovat energiaa. Jonkin verran viihdyn ihan omissa oloissani ruokaa laitellen ja sarjoja katsellen. Ystävien ja perheen kanssa tykkään käydä avannossa ja saunoa sekä esimerkiksi ulkona syömässä. Aina kun aikaa riittää, mökille on ihana päästä rentoutumaan.

2. Mitä odotat vuoden 2020 vapaa-ajaltasi?
Vuoden 2020 vapaa-ajaltani odotan, että sitä on enemmän. Olen onneksi vuosien varrella oppinut arvostamaan vapaa-aikaa ja tärkeiden ihmisten kanssa vietettyjä hetkiä korkeammalle. Olen aikaisemmin ollut aika suorituskeskeinen ja ajautunut täyttämään kalenterini velvollisuuksilla liiaksikin. Nyt koen löytäneeni tasapainoa töiden ja vapaa-ajan suhteen ja vuonna 2020 uskallan antaa sen näkyä arjessa ja valinnoissani.

3. Mihin aiot käyttää aikaasi enemmän vuonna 2020?
Aion käyttää aikaani vuonna 2020 enemmän asioihin, joista aidosti nautin ja joissa minulta ei odoteta suoritteita. Aion satsata perheen ja ystävien kanssa vietettyyn aikaan enemmän ja panostaa parisuhteeseen enemmän. Jos (=kun) haluan saada urheilussa itsestäni 110 % irti, täytyy muun ajan olla riittävän leppoisaa ja palauttavaa. Tämän aion pitää mielessä vuonna 2020.

Näyttelijä Outi Mäenpää

1. Mitä tykkäät tehdä vapaa-ajallasi?
Vaelella metsässä kahden hevoseni kanssa. Olen ulko-ilma ihminen henkeen ja vereen.

2. Mitä odotat vuoden 2020 vapaa-ajaltasi?
Että sitä on enemmän, kuin vuonna 2019. Tein paljon töitä ja nyt tarkastelen allakkaa kriittisemmin.

3. Mihin aiot käyttää aikaasi enemmän vuonna 2020?
Läheisten ja ystävien tapaamiseen, sekä silkkaan lepoon.

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Vapaa-aika