Aitoja hedelmiä ja marjoja kätevästi mukaan – Semperin pussivälipalat ovat koko perheen suosikkeja


Lapsille välipalat ovat erityisen tärkeitä. Pieneen mahaan ei voi tankata isoja aterioita, mutta energiaa päivän puuhiin tarvitaan reilusti. Semperin pusseihin pakatut välipalat ovat helppo pikkuateria, jonka lapsi voi nauttia missä vain. 

Lapsille välipalat ovat erityisen tärkeä osa päivää, koska energiaa pitää saada tasaisesti ja riittävästi pitkin päivää. Perheen pienempien välipalojen laatuun kannattaakin panostaa. 

Semperin välipaloissa käytetään vain laadukkaita, terveellisiä raaka-aineita, jotka täyttävät tiukat EU-vaatimukset. Hedelmät ja marjat on soseutettu sellaisenaan, joten aito maku on tallella kaikissa tuotteissa. Kaikki Semper välipalat valmistetaan ilman lisättyä sokeria, makeita mehuja tai mehutiivisteitä. Välipaloissa ei ole väri-, makeutus- tai säilöntäaineita. 

Semperin pussiin pakattuihin vaihtoehtoihin kuuluvat suositut Fruktmums-hedelmäsoseet, käyttövalmiit puurot sekä jogurtti-hedelmäsoseet. Hedelmäiset soseet sopivat erityisesti pienempään nälkään, kun taas täyttävämmän aterian saa valitsemalla välipalan, jossa on lisättyä kauraa tai jogurttia. 

Kevyet pakkaukset ja kaikille sopivia makumaailmoja 

Kaikki välipalat voi syödä suoraan pussinsuusta ilman lusikkaa, ja jo noin vuoden ikäinen lapsi osaa pidellä pussia itse. Fiksu pussinsuu auttaa siinä, että ruokailu onnistuu ilman sotkua. 

Välipalapussit säilyvät huoneenlämmössä, painavat vähemmän kuin lasipurkit eikä niiden rikkoutumista kassin pohjalle tarvitse pelätä. Pusseja voikin pakata huoletta mukaan harrastuksiin, kesän retkille ja matkoille tai vaikkapa autossa siististi syötäviksi herkuiksi. Kätevät välipalat maistuvat toki myös kotona ja niitä voi syödä lusikallakin. 

Hedelmä- ja jogurttivälipalojen mauissa painottuvat lasten suosikit, kuten mango, mansikka, banaani ja päärynä. Puuroille makua antavat esimerkiksi omena ja mustikka, mutta valikoimasta löytyy myös ruokaisampia vihannespuuroja. 

Välipalojen sileän koostumuksen takia ne sopivat jo kuuden kuukauden ikäisille, mutta makuvaihtoehdoista omat suosikkinsa löytävät myös aikuiset. Pussukat toimivatkin helppoina koko perheen välipaloina. 

Tutustu tarkemmin: www.semper.fi

Jaa tämä artikkeli


Lapsiperheiden Suomi