AINA HARMONIAA LUOMASSA


Me AINA-keittiöillä haluamme luoda harmoniaa kaikessa mitä teemme. Uskomme, että jokainen voi jouhevasti löytää juuri omaan tyyliin ja budjettiin sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen.Uskomme, että jokainen voi edullisesti ja jouhevasti löytää juuri itselleen sopivat kotimaiset kodin kalusteet keittiöön, kylpyhuoneeseen ja muuhun kodin säilytykseen. 

AINA JOKAISELLE SOPIVA BUDJETTI 

Tiedämme, että laatua voi tarjota kohtuulliseen hintaan hyvällä suunnittelulla. Satsaamme jatkuvasti tuotannon kehittämiseen, jotta hinnat pysyvät kilpailukykyisinä. Teemme kaiken tilaustyönä, joten emme maksa turhaan isoista varastotiloista. 

AINA SUOMALAISUUDEN JA YMPÄRISTÖN PUOLESTA 

Me uskomme suomalaiseen ammattitaitoon ja laadukkaaseen kädenjälkeen, joka maailman muuttuessa erottuu edukseen. Erityisesti logistiikasta johtuen kotimaisen tuotannon hiilijalanjälki on huomattavasti tuontituotteita pienempi. 

AINA LAADUKASTA PALVELUA

Taistelemme remontteihin perinteisesti liitettyä epätoivoa, pitkää odottelua ja tyytymistä vastaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain sellaista, jossa kaikki on tismalleen oman mielen mukaista, toimivaa ja mutkatonta. 

AINA YKSILÖLLISYYS EDELLÄ

Koemme, että jokaisella asiakkaallamme on omat mieltymyksensä ja yksilölliset oman kotinsa asettamat vaatimukset. Siksi tarjoamme palvelua heistä jokaiselle. Uskomme, että aina mittatilaustyönä tehdyt tuotteemme ja värikarttamme yli 8000 sävyä takaavat harmonian, josta voi nauttia arjessa joka ikinen päivä. 

Tarjoamme Suomen laajimman valikoiman kotimaisia kodin kalusteita mittatilaustyönä, joustavasti jokaisen budjetille. 

Tutustu valikoimaan osoitteessa ainakeittiot.fi ja varaa maksuton suunnitteluaika (arvo 245 €). 

 

 

 

Jaa tämä artikkeli


Koti ja sisustus