Aika keskittyä omaan hyvinvointiin!


”Diabetes tai sen esiaste on jo yli miljoonalla suomalaisella,” kertoo Diabetesliiton ylilääkäri Pirjo Ilanne-Parikka. Diabetesliitosta saat tukea diabeteksen hoitoon sekä tietoa siitä, millä keinoin voit vähentää omaa tai läheisesi riskiä sairastua tyypin 2 diabetekseen. 

Kun tarvitset luotettavaa tietoa tyypin 2 diabeteksen ehkäisystä tai diabeteksen hoidosta, ja haluat jakaa kokemuksia muiden kanssa, voimme tukea sinua monin tavoin. Autamme sinua myös arvostamaan ja vahvistamaan niitä hyviä tottumuksia, joita sinulla jo on. Sinä ja oma hyvinvointisi olette tärkeitä! 

Tukea ja tietoa kursseilta 

Kurssimme on suunniteltu erilaisiin elämäntilanteisiin ja tarpeisiin. Osallistu verkkokurssillemme juuri silloin kun se itsellesi sopii tai hakeudu kasvokkain kurssillemme. 

Tyypin 2 diabeteksen ehkäisyn verkkokurssimme on tarkoitettu sinulle, jonka riski sairastua tyypin 2 diabetekseen on koholla. Terveellisen syömisen verkkokurssimme soveltuvat diabetesriskissä oleville sekä tyypin 2 diabetesta sairastaville, hiljattain sairastuneet voivat osallistua myös omahoitoa tukevalle verkkokurssillemme. Tyypin 1 diabetesta sairastavien verkkokurssimme teema on hoidossa jaksaminen.

Kasvokkain kursseillamme tyypin 1 ja tyypin 2 diabetesta sairastaville paneudutaan omahoidon tietojen ja taitojen päivittämiseen. Saat kursseilta myös vertaistukea ja puhtia mahdollisesti tavoitteenasi oleviin elintapamuutoksiin. Tutustu ja tule mukaan: www. diabetes.f/kurssit 

Tietoa ja vinkkejä oppaista ja keittokirjoista 

Verkkokaupastamme löydät luotettavat oppaat sekä tukea diabeteksen kanssa elämiseen tai tyypin 2 diabeteksen ehkäisyyn. Keittokirjojemme resepteillä teet maukasta ruokaa ilman ylimääräistä rasvaa ja suolaa. Ohjeisiin on merkitty annosten energia- ja hiilihydraattisisällöt.

Poikkea ostoksille: diabetes.fi/d-kauppa

Kaikki keittokirjat nyt puoleen hintaan 15.12.2020 asti!

Jaa tämä artikkeli


Terveys