Aidot kohtaamiset yhä tärkeämmässä roolissa


Scandic on Suomen ja Pohjoismaiden suurimpia kokous- ja tapahtumajärjestäjiä. Alan edelläkävijänä vastuullisuus eri muodoissaan on kuulunut Scandicin ydintekemiseen jo vuodesta 1993. Jatkossakin vastuullisesti järjestetyt tapahtumat luovat pohjan kohtaamisille, joita voi järjestää lähes 30 paikkakunnalla ympäri Suomen. 

Scandic-katon alla monipuolisia vaihtoehtoja 

Kokous- ja tapahtumajärjestelyt ovat merkittävässä roolissa Scandic Hotels Oy:n liiketoiminnassa. Sen hotelleihin kuuluvat paitsi Scandic-hotellit, myös kansainväliset Suomessa olevat Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki – Hesperia, Hotel Indigo Helsinki – Boulevard sekä Hilton-hotellit. 

Kokoushotelleja löytyy lähes 30 paikkakunnalta eri puolelta Suomea, ja monimuotoiset tilat sopivat erilaisiin ja erikokoisiin tilaisuuksiin ja tarpeisiin, pienistä kokouksista suuriin gaaloihin. 

”Hotellimme saavat paljon erityiskiitosta esteettömyydestä, olipa vieraamme sitten näkö- tai kuulovammainen, allergikko tai pyörätuolilla liikkuva. Hybriditapahtumia järjestimme jo ennen korona-aikaa, jolloin esimerkiksi kansainvälinen pääpuhuja esiintyi videoyhteyden välityksellä tarvitsematta lentää paikan päälle”, kertoo myyntijohtaja Antti Karjalainen. 

Henkilökohtaiset tapaamiset voimaannuttavat 

Scandicilla tiedostetaan etäkokoustamisen trendi, mutta Karjalainen on huomannut erään merkittävän seikan korostuvan erityisesti nykyaikana: ihmisen luontainen tarve kohdata ei katoa vaan sen merkitys voi jopa korostua. 

”Henkilökohtaiset kohtaamiset muodostavat aidon tunnesiteen ja ovat vaikuttavuudeltaan aivan toista luokkaa kuin solkenaan järjestettävät videopalaverit, joissa kehonkieltäkin on vaikea tulkita. Olipa sitten kyseessä työpaikkahaastatteluiden järjestäminen neutraalissa ympäristössä tai ydintiimin virittäminen uuteen projektiin, kasvokkain kohtaamisen voima on kiistaton ja meillä se voi tapahtua mahdollisimman turvallisesti.” 

Uusia hotelleja parhaille paikoille 

Uutta Scandicissa kehitetään jatkuvasti, niin pienempää kuin suurempaa. ”In-room lunch -boxit kokoustiloihin ovat kasvattaneet suosiotaan. Täysin uusissa kokous- ja juhlatiloissa voi inspiroitua, kun Crowne Plaza Helsinki – Hesperia ja kesäkuussa nimensä saava hotellimme Helsingin rautatieasemalle aukeavat.” 

Scandicin myynnin ja myyntipalvelun ammattitaitoiset tiimiläiset ovat merkittävä osa Scandicin palvelua ja tekevät töitä ihmiseltä ihmiselle. ”Tiimin kokeneet ammattilaiset ja tapahtumakoordinaattorit suunnittelevat ja räätälöivät asiakkaiden tukena yksilölliset ja asiakkaan tarpeen mukaiset tapahtumat auttaen koko tapahtumapolun ajan”, Karjalainen muistuttaa. 

Pohjoismaiden suurin hotellialan kanta-asiakasohjelma 

Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma, jonka kumppanuusverkosto on monipuolinen. ”Tarjoamme kumppaniverkostomme avulla kanta-asiakasetupisteillä runsaasti vaihtoehtoja mm. hyvien ravintolaetujen tai vaikkapa konserttilippujen muodossa”, Karjalainen vahvistaa.” 

Lue lisää ja ota yhteyttä! 
www.scandichotels.fi/kokoukset-ja-juhlatilat 
meeting.fi@scandichotels.com

Jaa tämä artikkeli


Työelämä Yrityspalvelut