Ainutlaatuinen ruukkimiljöö tarjoaa raikkaita elämyksiä kokousväelle


Ahlströmin ainutlaatuiset ruukkialueet sijaitsevat Porin Noormarkussa ja Euran Kauttualla hyvien liikenneyhteyksien päässä. Ahlströmin Noormarkun ruukkialue on yksi Suomen suurimmista.

Ainutlaatuinen ruukkialue on erinomainen paikka kokouksille ja juhlille. Ruukkialueilta löytyy tyylikkäitä vierastaloja, joista majoitusta voi varata huoneittain tai kokonaan ryhmän omaan yksityiskäyttöön. Tunnelmallinen Kolin sauna on oivallinen paikka saunailtojen järjestämiseen. Asiakkaamme voivat varata käyttöönsä sähkö-, puu- ja savusaunan sekä kylpytynnyrin Noormarkunjoen rannalta. Noormarkun kustavilaistyylinen Klubitalo sopii loistavasti erikokoisiin tilaisuuksiin.

Upea jugendrakennus Villa Havulinna on varattavissa yritysten johtoryhmien ja hallitusten kokouskäyttöön. Havulinnassa on 19 makuuhuonetta, avarat salit kokouksiin ja illallisille sekä tietenkin sauna rentoutumista varten, kertoo myyntipäällikkö Milla Laurila.

Kokousten ympärille järjestetään asiakkaan toivomuksesta mm. metsästystapahtumia, melontaretkiä, fatbikingia ja kalastusretkiä. Kulttuurista ja designista kiinnostuneille teemme opastettuja kierroksia Alvar ja Aino Aallon suunnittelemassa Villa Maireassa, Makkarakosken sahamuseossa ja ruukkialueella. Ahlström Voyage-näyttely kertoo ruukkialueen, Ahlströmin suvun ja yhtiön historiasta.

”Järjestämme kokoukset ja juhlat aina avaimet käteen periaatteella, sisältäen myös kuljetukset. Kaikki tarjoilut hoituvat Ahlströmin keittiöiden kautta. Tarjolla on läpi vuoden muun muassa riistaa, marjoja ja sieniä yhtiön omista metsistä, lähiseudun vesistöjen kalaa, sekä ruukin omia tryffeleitä. Ahlströmin ravintoloille on myönnetty Rôtisseurs-kilvet, joka on merkittävä tunnustus ruoka- ja palvelutuotteen laadusta.”

Ruukkialueen inspiroivassa, luovassa ympäristössä ajatus kulkee ja mieli voi rauhoittua. Kaikki tarvittava on kävelymatkan päässä. Suunnittelemme yrityksille ja ryhmille kokonaisuudet yhteisiin hetkiin, jotta kohtaamiset olisivat merkityksellisiä.

www.ahlstrominruukit.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Työelämä