Turvajärjestelmät varmistavat toimintojen jatkuvuuden


Yhteiskunnan ja yritysten tärkeiden toimintojen on sujuttava niin normaali- kuin häiriötilanteissa. Kotimainen AGIS Fire & Security tietää, miten toimintoja suojataan ja ylläpidetään esimerkiksi paloturva- ja valvontajärjestelmien rakentamisella ja ylläpidolla.

”Asiakkainamme on muun muassa Suomen suurimpia teollisuusyrityksiä, laivavarustamoja, IT- yrityksiä, vähittäiskauppoja, museoita sekä talo- ja kiinteistöyhtiöitä. Palveluihimme kuuluvat konsultointi, asiakaskoulutukset, suunnittelu, asennus, käyttöönotto ja järjestelmien ylläpito”, toimitusjohtaja Kimmo Karila mainitsee.

AGIS Fire & Securityn laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa paloturvallisuutta lisäävät automaattiset vesi- ja kaasusammutusjärjestelmät sekä ilmaisu- ja laukaisujärjestelmät. Äänievakuointijärjestelmillä voidaan vaikkapa kauppakeskuksen eri alueilla tehdä erilaisia kuulutuksia tai lähettää taustamusiikkia ja mainoksia.

Karila kertoo, että kameravalvontajärjestelmiin sisältyy paljon analytiikkaa helpottamaan valvontatyötä ja parantamaan turvallisuutta nopealla automaattisella havainnoinnilla. Liikenteenvalvonnassa kamera voi tunnistaa liikennetunneleissa ajokaistoilla olevan, sinne kuulumattoman vaaraa aiheuttavan esineen ja tehdä havainnosta hälytyksen liikennevalvomoon. AGIS toimittaa myös laivajärjestelmiä, kiinteistöverkkoja ja antenniasennuksia.

Lisätietoja: www.agisfs.fi

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Infrastruktuuri Rakentaminen Rakentaminen 2020