Aarikan aistikkaat syysmuodin värit ihastuttavat


Aarikka on suomalainen lifestyle-designbrändi, tunnettu pyöreästä muotokielestä ja puusta, mutta myös ajattoman tyylikkäistä tekstiileistä ja laukuista.

 

Aarikan tekstiilit ja korut antavat inspiraatioita uuteen vuodenaikaan.

Aarikan muodin syysmallisto on täynnä maanläheisiä, herkullisia värejä, ihania kuoseja ja ajattomia malleja, niin arkeen kuin juhlaan. Aarikan designin voima on monipuolisuudessa, josta jokainen löytää itselleen sopivan yhdistelmän tekstiilejä, laukkuja ja koruja.

 

“Kun elokuiset päivät vaihtuvat kuulaisiin ja raikkaisiin syyspäiviin, on meidän aika kohdata uusi vuodenaika. Kohdataan se rohkeasti ja uudella innolla”, kertoo Riia Sandström, Aarikan toimitusjohtaja esitellen innoissaan uuden syysmalliston aistikkaita värejä ja kuoseja. “Meille on tärkeää löytää mallistoihin joku kantava ajatus, joka antaa mahdollisuuden yhdistellä eri värejä, muotoja, niin uusia kuin retromallejakin.”

”Aarikan muodinavainarvoja ovat
korkea laatu ja kestävyys.”

Napeista rakastetuksi lifestylebrändiksi

Aarikan tarina alkoi juuri tekstiilien parissa. Kun Kaija Aarikka opiskeli viimeistä vuotta tekstiilitaidetta Taideteollisessa oppilaitoksessa, hän suunnitteli ja myös teki villapukuun puisen napin Ruoholahden lautatarhasta löydetystä jakarandan palasesta. Aarikan syntymäpäiväksi merkittiin 24.2.1954.

Tänään Aarikan ikoniset ja rakastetut puukorut, hopeakorut, kynttilänjalat, ja sisustusesineet, ovat kaikki omintakeisia mutta edelleen leimallisen leikkimielisiä. Tähän valikoimaan tuovat luonnollisen lisän tekstiilit ja laukut.

Aarikan muoti on tuo iloa ja väriä syksyyn.

“Me Aarikassa uskomme, että designin tehtävä on tuoda iloa jokapäiväiseen elämään. Muoti tarjoaa keinoja ilmaista itseään ja arvojaan. Muoti on parhaimmillaan luovaa ja leikkisää, joidenkin mielestä muoti on jopa taidetta, mutta silti vastuullista”, sanoo Aarikan toimitusjohtaja Riia Sandström, joka on luotsannut yritystä vuodesta 2017.

 

Aarikan muodin avainarvoja ovat korkea laatu, kestävyys ja klassisuus.

“Nykyisin on muodikasta vaatteiden käyttöiän pidentäminen, kierrättäminen ja kestävät materiaalit. Mutta niiden pitää silti antaa kantajalleen myös iloa ja hyvää oloa joka päivä.”

https://www.aarikka.fi/

Jaa tämä artikkeli


Artikkeli Muoti